Eξωτική περιπέτεια με τη νέα Resort Collection της Essie!

Βιβή Αγγελάκη
Eξωτική περιπέτεια με τη νέα Resort Collection της Essie!

Απόδραση στην Ινδία!

«Η εποχή των resort είναι για να αφήνεις ελεύθερη τη φαντασία σου! Μου αρέσει πολύ να ονειρεύομαι την τέλεια απόδραση, αναζητώντας την ομορφιά, την περιπέτεια και, φυσικά, τη χρωματική έμπνευση» λέει η Rebecca Minkoff, Global Color Designer της essie και μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνες! Επηρεασμένη από την υπέροχη μόδα, την ποικιλόμορφη κουλτούρα και τη γνήσια ομορφιά της Ινδίας, η Resort Collection 2016 της essie θα σε σαγηνέψει με την πρώτη ματιά!


Τέσσερις γοητευτικές αποχρώσεις είναι αρκετές για να απογειώσουν το στυλ σου και να σε κάνουν να ταξιδέψεις στις πόλεις της Ινδίας.

rtgrtgsrfgt 38140


«Το απίστευτο συνονθύλευμα χρωμάτων και παραδόσεων – οι εικόνες, οι ήχοι, οι γεύσεις και οι υφές – μιλάνε μέσα μου με όλη την ακατάσχετη χαρά μιας σκηνής από ταινία του Bollywood. Δεν μπορώ να σταματήσω να το σκέφτομαι – Είμαι obs-essied (μου έχει γίνει εμμονή).

ergrftghdfgh 1bf48

Όπως τόσοι πολλοί καλλιτέχνες, συγγραφείς και λάτρεις της μποέμ ζωής, νομίζω ότι αρχίζω να going guru. Όταν βλέπω μια φωτογραφία του Taj Mahal, ονειρεύομαι ότι κάθομαι και θαυμάζω το μεγαλείο του από την ανατολή μέχρι το ηλιοβασίλεμα. Επειδή όμως ο εθνικός θησαυρός της Ινδίας δεν θα χωρούσε στη βαλίτσα μου, σχεδιάζω να πάρω μαζί μου ένα εναλλακτικό taj-ma-haul. Όταν θα βρεθώ εκεί και θα μπορώ επιτέλους να περιπλανηθώ στις παγκοσμίως ξακουστές αγορές της Ινδίας, θα χορέψω σίγουρα λίγο delhi dance. Με τόσα πολλά αξιοθέατα, είμαι σίγουρη ότι θα θέλω να nama-stay the night όσο το δυνατόν περισσότερο!» συμπληρώνει η guru του nail polish!