Δες πώς θα αντιγράψεις το ρομαντικό μακιγιάζ της Cate Blanchett από το red carpet!

Βιβή Αγγελάκη
Δες πώς θα αντιγράψεις το ρομαντικό μακιγιάζ της Cate Blanchett από το red carpet!

Βρήκαμε όλα όσα χρησιμοποίησε η star στο makeup look της!

Άψογη, αποφεύγοντας κάθε φλυαρία στο outfit και το beauty look της, η Cate Blanchett κατάφερε για άλλη μια φορά να μας εντυπωσιάσει με την κομψότητά της, αποδεικνύοντας πως κάθε γυναίκα δεν χρειάζεται να κάνει υπερβολές στο μακιγιάζ της, προκειμένου να είναι εντυπωσιακή.

Oscars 2016: Τα πιο εντυπωσιακά beauty looks από το κόκκινο χαλί!

Η ηθοποιός που είναι και το πρόσωπο του Sì, του γυναικείου αρώματος του Giorgio Armani, επέλεξε να φορέσει στην φετινή απονομή των βραβείων Όσκαρ μια δημιουργία από τον ομώνυμο οίκο, ενώ και το μακιγιάζ της δημιουργήθηκε με προϊόντα μακιγιάζ Giorgio Armani!

Cate Blanchett 730 debae


Μάλιστα, η makeup artist Jeanine Lobell που επιμελήθηκε το makeup look της star, δημιούργησε ένα ρομαντικό, αλλά ταυτόχρονα sexy, δαμασκηνί smoky look, αφήνοντας το υπόλοιπο μακιγιάζ σε πιο natural, φυσικές αποχρώσεις!


Πάμε να δούμε, όμως, ακριβώς ποια προϊόντα χρησιμοποίησε και πώς τα εφάρμοσε η makeup artist της star:

Στην επιδερμίδα του προσώπου, η Jeanine εφάρμοσε μια ροζ λάμψη στα ζυγωματικά της Cate με το Giorgio Armani Cheek Fabric blush Νο #506

PALETTE CHEEK FABRIC 506 cb524
Cate Blanchett Dress Oscars 2016 37772


Στο eye look:

Η Jeanine τόνισε τα φρύδια της Cate με το Giorgio Armani Eye and Brow Maestro Νο #6.

GA Eye and Brow MAESTRO 06DBD ab39b

Για το δαμασκηνί smoky look, χρησιμοποίησε αρχικά την σκιά Giorgio Armani Eyes to Kill Solo Νο #15 σε όλο το κινητό βλέφαρο και την πτυχή του ματιού. Με την ίδια τεχνική δημιούργησε σκίαση στη κάτω πλευρά του ματιού, κοντά στη γραμμή των βλεφαρίδων. Στη συνέχεια η Jeanine χρησιμοποίησε τη σκιά Giorgio Armani Eyes to Kill Solo Νο #5 αντί για liner, δημιουργώντας ένα απαλό, αιθέριο αποτέλεσμα, αντί για μια «σκληρή» γραμμή.

cate oscars2016 98b2a

Ακριβώς κάτω από τα φρύδια, στο κόκαλο, χρησιμοποίησε την υγρή σκιά Giorgio Armani Eye Tint Νο #10 για ακόμα πιο εντυπωσιακό look. Τέλος, χρησιμοποίησε την υγρή σκιά Giorgio Armani Eye Tint Νο #8 στο κέντρο του βλεφάρου και κάτω από το κόκαλο των φρυδιών για να ανοίξει και να φωτίσει το βλέμμα.

eyeshadow 6c11f
Cate Blanchett Dress Oscars ddc6b


Στα χείλη:


Η Jeanine χρησιμοποίησε το μολύβι Giorgio Armani Smooth Silk Lip Pencil Νο#1 για να απλώσει το χρώμα στα χείλη κι έτσι να μείνει το αποτέλεσμα σταθερό όλο το βράδυ. Στη συνέχεια εφάρμοσε τη ροζ nude απόχρωση του κραγιόν Giorgio Armani Rouge d’Armani Νο #103 για να ολοκληρώσει το look της Cate για το κόκκινο χαλί.

lips oscars cate 7287f