Βήμα-βήμα πώς θα πετύχεις τους χαλαρούς, σχεδόν φυσικούς κυματισμούς της Emily Ratajkowski

Βιβή Αγγελάκη
Βήμα-βήμα πώς θα πετύχεις τους χαλαρούς, σχεδόν φυσικούς κυματισμούς της Emily Ratajkowski

Από την εμφάνισή της στο 2016 Vanity Fair Oscars Party!

Αμέσως μετά την απονομή των βραβείων Όσκαρ , πολλές ήταν οι διάσημες κυρίες που έδωσαν το "παρών" στο after party του Vanity Fair , πραγματοποιώντας σαφώς πιο sexy εμφανίσεις από αυτές στο κόκκινο χαλί της 88ης τελετής απονομής των χρυσών αγαλματιδίων.


Μια από τις πιο hot παρουσίες της βραδιάς, η Emily Ratajkowski, η οποία «μαγνήτισε» τα βλέμματα όλων τόσο με το αποκαλυπτικό outfit της, όσο και με το χτένισμά της.

o EMILY RATAJKOWSKI 900 e8f1f

“Για να τονίσω το sexy στράπλες φόρεμα με τη διάφανη φούστα που φορούσε η Emily, επέλεξα χαλαρούς, σχεδόν φυσικούς κυματισμούς με έντονη χωρίστρα στη μέση για μία rock & roll αίσθηση” δήλωσε η Celebrity Hair Stylist, Christian Wood για τη Moroccanoil® που επιμελήθηκε το hairlook της, αποκαλύπτοντας παράλληλα, step-by-step τα βήματα για να πετύχουμε και εμείς ένα αντίστοιχο χτένισμα.

emily ratajkowski vanity fair oscar 2016 party in beverly hills ca 1 thumbnail 25f57

• Προετοιμάστε τα μαλλιά με το Moroccanoil Treatment για να έχετε μία λεία βάση χωρίς φριζάρισμα.

03 03 16 USA MO Treatment 8395c

• Εφαρμόστε τη Moroccanoil Beach Wave Mousse από τη ρίζα ως τις άκρες για να δώσετε διαχωρισμένη όψη. Στεγνώστε τα μαλλιά ανακατεύοντας τα με ένα πιστολάκι για να ενισχύσετε την υφή και τον όγκο.

• Χρησιμοποιώντας μία λεπτή χτένα, δημιουργήστε μία χωρίστρα στη μέση. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα σίδερο για μπούκλες και ξεκινήστε από τον αυχένα, τυλίγοντας τα μαλλιά γύρω από τον κύλινδρο σε μεσαία τμήματα και κρατήστε τα εκεί για 10 δευτερόλεπτα.

2016 02 2 9042 778b5

• Μόλις τα μαλλιά είναι εντελώς κυματιστά, γυρίστε τα ανάποδα και ψεκάστε με το Moroccanoil Dry Texture Spray. Χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας, χωρίστε τους κυματισμούς και δημιουργήστε ένα sexy look.


• Μετά, κρεπάρετε λίγο την κορυφή του κεφαλιού με τη βοήθεια μίας λεπτής χτένας για να δώσετε ύψος και ψεκάστε όλα τα μαλλιά με το Moroccanoil Luminous Hairspray για κράτημα με διάρκεια.

• Ολοκληρώστε εφαρμόζοντας στα μαλλιά μικρή ποσότητα από το Moroccanoil Glimmer Shine και περάστε τη μία πλευρά πίσω από το αυτί για ένα πιο χαλαρό look.