5+1 πράγματα που πρέπει να ξέρεις, αν θέλεις να έχεις λαμπερά μαλλιά των αδελφών Olsen!

Βιβή Αγγελάκη
5+1 πράγματα που πρέπει να ξέρεις, αν θέλεις να έχεις λαμπερά μαλλιά των αδελφών Olsen!

Τα μυστικά κατευθείαν από τον κομμωτή τους...

Οι αδερφές Olsen, η Reese Witherspoon, η Dakota Johnson και η Rachel McAdams είναι μόνο μερικές από τις διάσημες κυρίες που εμπιστεύονται τα «μαγικά» χέρια του Mark Townsend στα μαλλιά τους, με αποτέλεσμα να είναι λαμπερά σε κάθε τους εμφάνιση. Ο celebrity hairstylist, λοιπόν, αποκάλυψε μερικά tips που μπορεί να υιοθετήσει κάθε γυναίκα προκειμένου να έχει υγιή μαλλιά και εμείς στα μεταφέρουμε παρακάτω:

main.original.640x0c 99c73

1. Μην υποτιμάς το έλαιο καρύδας...
Ο Mark χρησιμοποιεί το έλαιο καρύδας κυριολεκτικά παντού. Μάλιστα έχει αποκαλύψει πως σε αρκετές εμφανίσεις των Olsen έχει χρησιμοποιήσει το έλαιο καρύδας αντί για λακ προκειμένου να δώσει γυαλάδα στα μαλλιά. Κάνει πιο λαμπερά τα μαλλιά ενώ παράλληλα τα ενυδατώνει! (Εδώ θα βρεις την diy συνταγή conditioner που χρησιμοποιούν στα μαλλιά τους η Mary-Kate και η Ashley Olsen)


2. Βάλε conditioner πριν το σαμπουάν
Περίπου μία φορά κάθε δύο εβδομάδες, ο Mark προτείνει να εφαρμόζεις το conditioner από τη μέση περίπου των μαλλιών μέχρι τις άκρες , πριν από το σαμπουάν. Με αυτόν τον τρόπο διατηρείται η απαραίτητη υγρασία στα μαλλιά.

c747fbd12ece275b6a8abb1266215565 fdcb6

3.Μην ξεχνάς την ενυδάτωση
Εκτός από την επιδερμίδα, η ενυδάτωση είναι απαραίτητη και στα μαλλιά σου, μιας και αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχό σου ενάντια στο φριζάρισμα . Παράλληλα προστατεύει από την καθημερινή φθορά ή τη συνεχή χρήση εργαλείων hairstyling.

Olsens Anonymous Blog Style Fashion Behind The Scenes Mary Kate And Ashley Olsen Get Ready For The Met Gala Mark Townsend Instagram Hair Beauty Ash Top Knot 2015 1 0f249

4. Φρόντισέ τα όπως την επιδερμίδα σου
Ο Mark τονίζει πως για να έχεις μαλακά, μεταξένια και λαμπερά μαλλιά θα πρέπει να φροντίζεις για την υγεία τους. Όπως στη skincare ρουτίνα σου, έτσι και στα μαλλιά σου θα πρέπει να δίνεις μεγάλη προσοχή στα προϊόντα που χρησιμοποιείς. Για παράδειγμα, αν έχεις κατεστραμμένα μαλλιά θα πρέπει να χρησιμοποιείς ένα σαμπουάν και στη συνέχεια conditioner που θα βοηθούν στην αναζωογόνησή τους.

08696034be93a9324dd2eaca84577e5b d25e7

5. Ας τα φυσικά!
Μία από τις hot τάσεις της σεζόν για τα μαλλιά είναι να τα αφήσεις στο φυσικό σχήμα και όγκο τους. Σγουρα, κυματιστά, ίσια , ο Mark «ψηφίζει» το natural hairlook και πολύ μας αρέσει!

Olsens Anonymous Blog Style Fashion Get The Look New Instagram Spottings Of Mary Kate And Ashley Olsen At A Sephora Event Mark Townsend Ig Close Up Beauty Long Wavy Hair 288df

6. Τα must-have των μαλλιών σου
Για να αποφύγεις το φριζάρισμα στα μαλλιά μη ξεχνάς να χρησιμοποιείς το conditioner ή να βάζεις έλαια και serums, όπως κάνει η Ashley Olsen.