Το νεσεσέρ του τριημέρου: Όλα όσα πρέπει να έχεις μαζί σου!

Βιβή Αγγελάκη
Το νεσεσέρ του τριημέρου: Όλα όσα πρέπει να έχεις μαζί σου!

Τσέκαρε την παρακάτω λίστα!

Αυτή την Παρασκευή έχεις διπλό λόγο να τη γιορτάσεις! Αρχικά είναι Παρασκευή (aka τελευταία μέρα της εργάσιμης εβδομάδας) και έπειτα αυτή η Παρασκευή είναι αργία (aka είναι η απαρχή ενός φανταστικού τριήμερου). Και τριήμερο σημαίνει ξεκούραση, εκδρομή, ελευθέρος χρόνος, ξεγνοιασιά, night out, beaute και φυσικά, καλή διάθεση!


Είτε είσαι από αυτά τα κορίτσια που τα αφήνουν όλα για τελευταία στιγμή, είτε πάλι από σήμερα το βραδυ ετοιμάσεις τις βαλίτσες σου για αύριο, εδώ θα βρεις αυτά που πρέπει να έχει το νεσεσέρ σου αυτό το τριήμερο! Προσοχή στις υπερβολές!

Μάσκαρα: Sumptuous Knockout Defining Lift and Fan Mascara από την Estee Lauder για ιδιαίτερα μακριές και με ένταση βλεφαρίδες.

Sumptuous Knockout Sumptuous Knockout Mascara and Wand Global ex Asia Expiry October 2017 d05b8


Ο πιο εύκολος τρόπος να δώσεις "ένταση" στο βλέμμα σου είναι η μάσκαρα! Το ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι (Clump Separation Brush) της Sumptuous Knockout Defining Lift and Fan ανορθώνει και χωρίζει τις βλεφαρίδες κάνοντάς τις να φαίνονται πιο γεμάτες, πλούσιες και χτενισμένες. Χάρη στη σχεδιασμένη άκρη του, είναι η λύση για να «χτίσεις» όγκο ακόμα και στην πιο μικρή και λεπτή τρίχα, στις πιο δύσκολες γωνίες, βοηθώντας παράλληλα, στον σχηματισμό και στην επιμήκυνση της κάθε βλεφαρίδας από την ρίζα έως την κορφή. Το αποτέλεσμα: μακριές, μεταξένιες, αψεγάδιαστες βλεφαρίδες που αντιστέκονται ακόμη και στο μουτζούρωμα ακόμη και μετά από ένα μεγάλο night out, που το τριήμερο επιβάλλεται!

Αποσμητικό: Nivea Protect & Care για 48ωρη αποτελεσματική αποσμητική προστασία, με τα συστατικά και το άρωμα της κρέμας Nivea

dfghdfgyjheyth cb7d5


Το αποσμητικό επιβαλλεται Χειμώνα- Καλοκαίρι! Μη ξεχάσεις, λοιπόν να πάρεις μαζί σου το νέο «περιποιητικό» αποσμητικό της Nivea, Protect & Care, με τα πολύτιμα συστατικά και το άρωμα της αγαπημένης κρέμας Nivea. Η σύνθεσή του δεν περιέχει οινόπνευμα ενώ συμπεριλαμβάνει επιλεγμένα συστατικά ώστε να προσφέρει περισσότερη φροντίδα. Ιδιαίτερα απαλό προς την επιδερμίδα, χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς, συνδυάζει 48 ώρες αποτελεσματικής προστασίας και ασυναγώνιστο άρωμα. Αποτέλεσμα; Επιδερμίδα απόλυτα προστατευμένη με ευχάριστη, και απαλή αίσθηση. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε spray και roll-on.

Για τα χείλη: Color Riche La Palette Lips από τη L’Oréal Paris για προστασία και άψογο αποτέλεσμα στα χείλη συνδυάζοντας 6 σε 1 συσκευασία!

loreal eff23 756ec

Αυτή η nude παλέτα είναι η απόδειξη πως ανά πάσα στιγμή μπορείς να βρεις την απόχρωση που ταιριάζει στη διάθεσή σου μιάς και σου δίνει σου πραγματικά άπειρες δυνατότητες για μοναδικά αποτελέσματα στα χείλη σου. Μπορείς να επιλέξεις όποια από τις 6 αποχρώσεις (από το μπεζ ως το καφέ και από το ροζ του δέρματος ως το μοβ-ροζ) και υφές (από ματ έως ιριδίζουσες και σατινέ) θέλεις και να την ταιριάξεις είτε με το πρωινό, είτε με το βραδινό σου outfit, αναδεικνύοντας παράλληλα το χαμογελό σου με τον καλύτερο τρόπο. Εξάλλου, δεν αποτελεί τυχαία το must-have αξεσουάρ πολλών make-up artists. Μέσα στην πολύτιμη, μεταλλική κασετίνα περιλαμβάνεται καθρέφτης και πινέλο για πιο εύκολη εφαρμογή.


Μολύβι χειλιών: Clinique Quickliner for Lips Intense για να δώσεις σχήμα στα χείλη ή περισσότερη ένταση στο lipstick ή lipgloss σου.

24 03 16 sfghsdftghedtyh 7abbe


Αν πάλι είσαι lip addict, τότε σίγουρα ένα μόνο κραγιόν δεν αρκεί! Χάρη στη σύνθεση του, που συνδυάζει ένα σύμπλεγμα συστατικών με έντονο πλούσιο χρώμα , αλλά και στην απαλή και κρεμώδης υφή του, το μηχανικό μολύβι Quickliner for Lips Intense είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να προσφέρεις ένταση, σχήμα και αποτέλεσμα που διαρκεί μέχρι 12 ώρες στα χείλη με ένα απλό πέρασμα! Είναι ανθεκτικό στο νερό, το τράβηγμα ή την ξηρότητα στα χείλη, ενώ δεν χρειάζεται ξύστρα.

Για τα μάτια σου και μόνο: Το Ultimune Eye Power Infusing Eye Concentrate από τη Shiseido είναι το προϊόν που θα «ξυπνήσει» και θα αναζωογονήσει τα κουρασμένα μάτια σου

shiseido ultimune power infusing eye concentrate 2 900x900 f5b22 3b0b3

Η περιοχή των ματιών είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος του προσώπου και επηρεάζει τη συνολική σου εμφάνιση. Αλλά το δέρμα σε αυτή την περιοχή μπορεί να γίνει περισσότερο ευαίσθητο στη φθορά, περισσότερο από κάθε άλλο σημείο του προσώπου και η άμυνα του δέρματος να επηρεαστεί σημαντικά. Μεταξένιο στην υφή του, άπλωσε το Ultimune Eye Power Infusing Eye Concentrate απαλά σε ολόκληρη την περιοχή των ματιών και κάνε το βλέμμα σου πιο «ζωντανό»! Ιδανικό να το χρησιμοποιήσεις μετά την τόνωση και πριν από οποιοδήποτε ορό.

BB Cream Για Μικτή/Λιπαρή Επιδερμίδα της Garnier: Η ενυδατική λύση όλα σε 1 που τελειοποιεί άμεσα την επιδερμίδα

24 03 16 8100794c08a3c9b9f8f4340633d9ec24 L ffebf


Εμπλουτισμένο με Βιταμίνη C, μεταλλικά χρωστικά στοιχεία και χάρη στην απαλή του σύνθεση, το Miracle Skin Perfector χαρίζει 5 δράσεις με 1 μόνο κίνηση: Καλύπτει τη γυαλάδα, ενισχύει την υγιή λάμψη, μειώνει την εμφάνιση ατελειών, ενυδατώνει και προστατεύει από τις ακτίνες UV με δείκτη SPF 15. Τι άλλο θέλεις;

Άρωμα: Tea Menthe Citron Eau de Toilette από τη Laura Mercier για να αναζωογονήσεις το σώμα και να ταξιδέψεις το πνεύμα σου!

Laura Mercier Tea Menthe Citron Eau De Toilette 50ml 1457358568 2d0a8

Και μη ξεχνάς το άρωμά σου! Αν ψάχνεις κάτι ολοκαίνουργιο και συνάμα διαφορετικό, που θα σε ταξιδέψει, τότε δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις το Tea Menthe Citron Eau de Toilette. H μαροκινή παράδοση του τσαγιού σε ένα άρωμα που θα σε βάλει σε μια οσφρητική περιπέτεια. Δυόσμος, λεμόνι και κάρδαμο στις νότες κορυφής, άνθος προτακαλιάς και αμύγδαλο στην καρδιά και κέδρος, σανδαλόξυλο, musk και καστανή ζάχαρη στη βάση για να μαγευτείς με το αποτέλεσμα και φυσικά να μαγέψεις και τους άλλους στο πέρασμά σου!

Ξηρό σαμπουάν: Dry Shampoo EIMI Dry Me από τη Wella Professionals θα σε "σώσει" ακόμη και από τη bad hair day

24 03 16 fghertuy 3872b


Επειδή ο καιρός αυτό το τριήμερο θα είναι απρόβλεπτος, ένα ξηρό σαμπουάν θα είναι ότι πρέπει για να αντιμετωπίσεις τόσο μια bad hair day - σε περίπτωση που υπάρχει αρκετή υγρασία και το φριζάρισμα κάνει την εμφάνισή του στα μαλλιά σου- όσο και για να φορμάρεις τα μαλλιά σου, δίνοντάς τους περισσότερο όγκο και υφή, συνδυασμένο με μια αίσθηση φρεσκάδας.

Γαλάκτωμα καθαρισμού: De- makeup 4 in 1 από τη Frezyderm για σωστό ντεμακιγιάζ.

Frezyderm DeMakeUp f9405 1a1dd


Το ντεμακιγιάζ είναι από τα βήματα της beauty ρουτίνας σου, που δεν πρέπει να παραλείπεις όπου κι αν βρίσκεσαι! Απαλό γαλάκτωμα καθαρισμού με λεπτόρρευστη, δροσερή υφή, για το πρόσωπο, το λαιμό και τα μάτια, χωρίς parabens. Προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό από ρύπους και προϊόντα μακιγιάζ, ενώ ταυτόχρονα τονώνει, δροσίζει και ενυδατώνει την επιδερμίδα, χωρίς να αφήνει την αίσθηση λιπαρότητας. Είναι κατάλληλο ακόμη και για να αφαιρέσεις το αδιάβροχο μακιγιάζ.

Βερνίκια: Η σειρά Color Show της Maybelline New York είναι αυτό που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις το δικό σου, chic look

VERNIKIA 2fc2d


Όχι ένα αλλά πολλά! Μην τσιγκουνευτείς τα βερνίκια στο νεσεσέρ σου, άλλωστε τριήμερο είναι, και σίγουρα ο ελεύθερος χρόνος θα είναι περισσότερος για να πειραματιστείς με το μανικιούρ σου! Σε νέα συσκευασία, gel σύνθεση και super trendy αποχρώσεις, η σειρά βερνίκιων νυχιών Color Show από τη Maybelline θα φέρει τη μόδα στα νύχια σου! Το καλύτερο; Στεγνώνουν μέσα σε 60 δευτερόλεπτα!