Jennifer Aniston: Ποιο χτένισμα κάνει όταν έχει άλουστα μαλλιά ;

Βιβή Αγγελάκη
Jennifer Aniston: Ποιο χτένισμα κάνει όταν έχει άλουστα μαλλιά ;

Γιατί ακόμη και ένα hair icon έχει τις bad hair days του!

Μπορεί να είναι hair icon και να έχει υπερ-τέλεια μαλλιά, όμως ακόμη και η Jennifer Aniston, αγαπητή μου, έχει bad hair days, μέρες δηλαδή, που δεν προλαβαίνει να λούσει τα μαλλιά της και το σημαντικότερο; Όχι μόνο δεν το κρύβει, αλλά μας αποκαλύπτει και τα μυστικά της (aka αυτός είναι άλλος ένας λόγος που την αγαπάμε).

dd919440b8723f846a441ae34a767dd7 7a977


Η Jennifer, λοιπόν, δε δίστασε να απαντήσει στην ερώτηση «Ποιο είναι το χτένισμα που κάνει όταν τα μαλλιά της είναι πολύ βρώμικα – άλουστα (extra dirty)» και εμείς σου μεταφέρουμε ακριβώς την απάντησή της!

10b 44be9

«Ειλικρινά, αισθάνομαι πως τα μαλλιά μου είναι καλύτερα τη δεύτερη και την τρίτη μέρα μετά το λούσιμο. Αλλά αν δε λουστώ και την τέταρτη, τότε τα πιάνω σε μια χαμηλή κοτσίδα ή ένα χαμηλό κότσο. Ή σχεδόν πάντα φοράω καπέλο.»

Jennifer Aniston braves the windy NYC weather and steps out of a hotel d71f4


Όσο για το ποιες γυναίκες την εμπνέουν για το δικό της look... η ίδια απάντησε:

«Αγαπώ τα μαλλιά που φαίνεται πάντα υγιή, δυνατά και φυσικό. Νομίζω ότι η Gisele [Bündchen] έχει πανέμορφα μαλλιά και η Courteney Cox έχει τα πιο δυνατά μαλλιά και σε καλή κατάσταση. Απλά πιστεύω πως η υγιής όψη των μαλλιών είναι αυτό που πρέπει να επιδιώκει κάθε γυναίκα.»