Πάρε θέση: Μαύρη μάσκαρα VS Κόκκινο κραγιόν

Βιβή Αγγελάκη
Πάρε θέση: Μαύρη μάσκαρα VS Κόκκινο κραγιόν

Αν έπρεπε να κρατήσεις ένα ΜΟΝΟ από τα δύο, ποιο θα ήταν αυτό;

Και η μαύρη μάσκαρα αλλά και το κόκκινο κραγιόν είναι star του νεσεσέρ μας...ποιο από τα δύο όμως είναι βασιλιάς του νεσεσέρ; Η Χριστίνα και η Βιβή τοποθετούνται σχετικά και σας ρωτούν αγαπημένες Queenettes: αν έπρεπε να πετάξετε τα πάντα και να κρατήσετε μόνο ένα από τα δύο προϊόντα, ποιο θα ήταν αυτό; Ψηφίστε παρακάτω και ας αναδείξουμε τον βασιλιά του νεσεσέρ!

Χριστίνα: Μάσκαρα δαγκωτό

giphy 4e855

Το δίλημμα για εμένα δεν υπάρχει! Η μάσκαρα είναι το σημαντικότερο beauty αντικείμενο γιατί ανοίγει το βλέμμα, κάνει τα μάτια μεγαλύτερα, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη τεχνική και ντουμπλάρει σαν eyeliner. Χωρίς κόκκινα χείλη μπορώ να επιβιώσω, με μάτια και βλέμμα «μην-με-κοιτάς-έχω-να-κοιμηθώ-3-μέρες» όχι!

Βιβή: Κόκκινο κραγιόν ασυζητητί

red lips 65042

Υπάρχουν αυτές οι μέρες που έχω σηκωθεί στο παρά πέντε, έχω φύγει από το σπίτι με λάθος παπούτσια από τη βιασύνη μου (υπερβολικό αλλά μου έχει συμβεί), έχω μπει στο αυτοκίνητο και τρέχω να προλάβω επαγγελματικό ραντεβού. Προφανώς δεν έχω προλάβει να βαφτώ και πρόφανώς (πάλι) δεν θέλω να φανώ σε καμία των περιπτώσεων απεριποίητη. Τι κάνω; Επιλέγω την πιο safe λύση του νεσεσέρ μου: το κραγιόν και μάλιστα το κόκκινο! Με μια κίνηση και σε ελάχιστα λεπτά, δίνω χρώμα στα χείλη μου και «αναβαθμίζω» παράλληλα όλο το look μου, ελπίζοντας πως δεν θα με κοιτάξουν στα παπούτσια...!