Jennifer Aniston: Ποιο προϊόν δεν αποχωρίζεται προκειμένου να έχει τέλεια μαλλια;

Βιβή Αγγελάκη
Jennifer Aniston: Ποιο προϊόν δεν αποχωρίζεται προκειμένου να έχει τέλεια μαλλια;

Τι αποκαλύπτει η ίδια;

Όταν μιλάμε για τέλεια μαλλιά δε γίνεται μέσα στις πέντε πρώτες σκέψεις- εικόνες που μας έρχονται κατά νου να μην έχουμε και την Jennifer Aniston! Πριν κάμποσες μέρες, λοιπόν, διάβαζες από αυτή εδώ τη στήλη για την αποκάλυψη της star πως όχι μόνο έχει bad hair days (γιατί ακόμη και ένα hair icon έχει τις δύσκολες μέρες του), αλλά έχει βρει και τα ιδανικά χτενίσματα που θα «σώσουν» τα μαλλιά της!

giphy 4 838e4


Αυτή τη φορά, η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε ποιο είναι αυτό το προϊόν που έχει «σώσει τη ζωή της» (συγκεκριμένα το χαρακτηρίζει «lifesaver») τους τελευταίους μήνες και δεν αποχωρίζεται από τη hair ρουτίνα της.


«Το dry shampoo (ξηρό σαμπουάν) είναι για εμένα ένα είδος «lifesaver» τους τελευταίους μήνες. Μετά τη γυμναστική συνήθως στεγνώνω τα μαλλιά μου ελαφρώς με το πιστολάκι , για να απορροφηθεί η λιπαρότητα από τον ιδρώτα. Έπειτα, ψεκάζω με το ξηρό σαμπουάν προκειμένου να δώσω μια extra φρεσκάδα και αίσθηση καθαρότητας στα μαλλιά μου. Μπορεί να ακούγεται λίγο παράξενο, αλλά τα μαλλιά δείχνουν καλύτερα την δεύτερη ή τρίτη μέρα μετά το λούσιμο. Το ξηρό σαμπουάν δίνει περισσότερη υφή και ωραία, beachy κίνηση στο hairlook.

ff981a68 GettyImages 109335418Epovmj.xxxlarge 5433c


Όσο για τον τρόπο- τεχνική που το χρησιμοποιεί, η ίδια απαντά:
«Είναι κάπως δύσκολο να το περιγράψω. . . «Δουλεύω» το προϊόν με τα χέρια μου. Χωρίζω τα μαλλιά μου σε διάφορα τμήματα και ψεκάζω σε όλες τις πλευρές του κεφαλιού μου. Στη συνέχεια τα στεγνώνω ελαφρώς με το πιστολάκι ».