Ήξερες τι μπορείς να κάνεις με ένα διάφανο βερνίκι νυχιών;

Βιβή Αγγελάκη
Ήξερες τι μπορείς να κάνεις με ένα διάφανο βερνίκι νυχιών;

...εκτός από το να τοπ βάλεις στα νύχια σου.

Δεν θα μακρηγορήσουμε, το διάφανο βερνίκι νυχιών, είτε πρόκειται για βάση είτε για top coat, είναι σωτήριο και δεν αναφερόμαστε στην χρήση του για τα νύχια μας. Είναι από τα προϊόντα πασπαρτού στο νεσεσέρ σου και παρακάτω θα βρεις 5... διαφορετικές χρήσεις που ίσως δεν είχες υπόψη σου.

1. Προστασία του καλσόν σου
Μόλις εμφανιστεί το παραμικρό σκίσιμο, η αρχή του πόντου δηλαδή, βάλε μια σταγόνα διάφανο βερνίκι και σώσε την κατάσταση.

pontos kalson 935db

2. Προστασία των αυτιών σου
Πολλές φορές, τα faux σκουλαρίκια προκαλούν αλλεργίες εξαιτίας των μετάλλων που περιέχουν. Κάλυψε τα κουμπώματά τους με διάφανο βερνίκι και απόφυγε τις αλλεργίες.

skoularikia 9b529

3. Προστασία των γυαλιών σου
Τα γυαλιά ηλίου και τα γυαλιά της μυωπίας σου έχουν αυτές τις μικροσκοπικές βίδες που ξεβιδώνονται χωρίς λόγο και σε ανύποπτη στιγμή. Αν τους βάλεις από πάνω λίγο διάφανο βερνίκι θα παραμείνουν στην θέση τους for ever.

vides gialia fbe87

4. Ανακούφιση από τσιμπήματα
Ναι, εντάξει, είναι λίγο ανορθόδοξο αλλά ταυτόχρονα μαγικό. Αν βάλεις ελάχιστη ποσότητα διάφανου βερνικιού πάνω στο τσίμπημα από κουνούπι θα σταματήσει η φαγούρα αμέσως.

tsibima kounoupi e7060

5. Προστασία των κουμπιών σου
Τα κουμπιά των πουκαμίσων σου τείνουν να χαλαρώνουν και να εξαφανίζονται χωρίς να το καταλάβεις! Πέρνα λίγο διάφανο βερνίκι νυχιών από πάνω τους και δεν θα πάνε πουθενά. Ποτέ. Ούτε με το πλύσιμο!

beauty shots monday info 11.4 d5673