Η νέα σειρά σώματος της The Body Shop θα σε μεταφέρει στην καρδιά της Αγγλικής εξοχής!

Βιβή Αγγελάκη
Η νέα σειρά σώματος της The Body Shop θα σε μεταφέρει στην καρδιά της Αγγλικής εξοχής!

Μια σειρά περιποίησης βασισμένη στη φρεσκάδα των τριαντάφυλλων!

Βρισκόμαστε στην καρδιά της Άνοιξης, το μυαλό όλων είναι στην εξοχή και τα καταπράσινα λιβάδια, τα τριαντάφυλλα έχουν την τιμητική τους και η The Body Shop γιορτάζει την 40η της επέτειο με τον πιο ανοιξιάτικο και μυρωδάτο τρόπο!

BR CAM 8edf9

Το αγαπημένο brand κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό την ολοκαίνουργια και άκρως δροσερή σειρά, British Rose, στην οποία πρωταγωνιστεί μία εξαιρετική Βρετανική εκδοχή ενός διαχρονικού συμβόλου θηλυκότητας, του τριαντάφυλλου και αν είσαι λάτρης των τριανταφυλλένιων αρωμάτων δεν γίνεται να μην την λατρέψεις και να μην μεταφερθείς έστω και νοητά στην καρδιά της Αγγλικής εξοχής.

British Rose Roses 01cf9

Η σειρά περιποίησης σώματος περιλαμβάνει τα ολοκαίνουργια:

British Rose Body Scrub 2 b3250

Ένα μοναδικό απολεπιστικό σώματος, το British Rose Exfoliating Gel Body Scrub. Η υφή gel με αληθινά ροδοπέταλα απλώνεται εύκολα επάνω στην επιδερμίδα και προσφέρει ήπια απολέπιση αφήνοντάς την πιο λεία και δροσερή.

britishrose 2fd7d

Μία εξαιρετικά ελαφριά στην υφή της κρέμα σώματος, τη British Rose Instant Glow Body Essence που προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση και μεταμορφώνει τη θαμπή επιδερμίδα προσφέροντας άμεση λάμψη. Το αποτέλεσμα; Λεία και απαλή σαν τριαντάφυλλο επιδερμίδα!

Μία βελούδινα απαλή, πλούσια ενυδατική κρέμα σώματος- body butter, το British Rose Instant Glow Body Butter. Με 24ωρη δροσερή ενυδάτωση και ελαφριά αίσθηση, προσφέρει υγιή λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια και διακριτικά αρωματισμένη επιδερμίδα. Ιδανική για κανονική προς ξηρή επιδερμίδα!

Όλη τη σειρά μπορείς να τη βρεις στα καταστήματα της The Body Shop!