Η Taylor Swift έκανε contouring και ιδού το αποτέλεσμα!

Βιβή Αγγελάκη
Η Taylor Swift έκανε contouring και ιδού το αποτέλεσμα!

Πραγματικά δεν θυμόμαστε πόσο καιρό έχουμε να τη δούμε με τέτοιο μακιγιάζ...

Η Taylor Swift είναι ένα κορίτσι που δεν πολυπειραματιζόταν με το beauty look του- για την ακρίβεια δε θυμόμαστε από πότε είχε να αλλάξει hairlook, ενώ οι επιλογές στο μακιγιάζ της κινούνταν μεταξύ ενός natural look και του κόκκινου ή nude κραγιόν- μέχρι που... την είδαμε στο ολοκαίνουργιο εξώφυλλο της Vogue (τεύχος Μαίου) και μείναμε άφωνες!

taylor swift vogue cover may 2016 03 acf53 eb128
taylor swift vogue cover may 2016 08 09ba6 000bf


Η Aμερικανίδα star άλλαξε τελείως hairlook, υιοθετώντας ένα πολύ κοντό, πλατινέ ξανθό κούρεμα. Και δεν ήταν η μόνη φορά που μας ξάφνιασε από τότε. Εμφανιζόμενη στο Met Gala πριν μερικές εβδομάδες, η star μας ενθουσίασε δοκιμάζοντας ένα εντελώς διαφορετικό από τα συνηθισμένα look. Με πολύ σκούρο κόκκινο, vampy κραγιόν και με βαμμένα, ξανθά φρύδια η Taylor έδειχνε εντελώς διαφορετική!

Met Gala Beauty: Αυτή ήταν η πιο hot απόχρωση που φόρεσαν στα χείλη τους οι stars!

Κι ενώ πάντα επέλεγε μία natural, πολύ κοντινή στην επιδερμίδα της, φυσική απόχρωση στο makeup της, αυτή τη φορά η 26χρονη τραγουδίστρια για άλλη μία φορά κατάφερε να κάνει τη διαφορά και να μας πείσει ότι έχει περάσει σε μία νέα, beauty φάση στη ζωή της.

taylor swif 6a1fc


Με ένα bronze makeup look, ανοιχτή ροζ απόχρωση στα χείλη της και δοκιμάζοντας τις ικανότητές της στο contouring, η Taylor μας εν-θου-σί-α-σε!

taylor swift2 glamour 11may16 getty b 540x810 a4ba2

Και το total look...

taylor swift glamour 11may16 getty b 540x810 f5a5e