Το χειρότερο λάθος που έχει κάνει ποτέ η Khloe Kardashian στα φρύδια της!

Βιβή Αγγελάκη
Το χειρότερο λάθος που έχει κάνει ποτέ η Khloe Kardashian στα φρύδια της!

Διάβασε και θα καταλάβεις!

Πριν λίγο καιρό, σου είχαμε αποκαλύψει από αυτή εδώ τη στήλη τα 8 βασικά πράγματα που τα κορίτσια με τέλεια φρύδια δεν ξεχνούν να κάνουν ΠΟΤΕ! Νούμερο ένα; Να εμπιστεύονται τους experts του είδους που ξέρουν να δώσουν το σωστό σχήμα που ταιριάζει και κολακεύει το πρόσωπο! Κι όμως, αυτή η περιπέτεια της Khloe Kardashian έρχεται αφενός να σου θυμίσει τις φορές που έχεις ζήσει κάτι ανάλογο, αφετέρου να σου δώσει ένα extra- αλλά εξίσου σημαντικό tip- στην παραπάνω συμβουλή: Να μην εμπιστεύεσαι όποιον και όποιον, αλλά μόνο τους ειδικούς που γνωρίζουν τα φρύδια σου!

khloe kardashian eyebrows a9c44


Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή! Η Khloe μέσα από το προσωπικό της app μοιράστηκε με όλους τους fans της το χειρότερο fail- λάθος που έχει κάνει ποτέ στα φρύδια της , το οποίο αν με ρωτάς δες περίμενα ποτέ από μία Kardashian, γιατί πίστευα πως αυτή η οικογένεια οτιδήποτε θελήσει το έχει στη διάθεσή της μέσα σε δευτερόλεπτά.Κι όμως, η παρακάτω διήγηση με έκανε να αναθεωρήσω!

111 16288 khloe insta brow 3 1462914611 9bef9


«Συνήθως πηγαίνω στην Αναστασία (Anastasia Beverly Hills), η οποία είναι genius (όσο αφορά τα φρύδια)! Ωστόσο, μία φορά, όταν χρειαζόμουν επειγόντως ένα ραντεβού, έκανα το λάθος να εμπιστευθώ κάποιον άλλο για να μου τα φτιάξει... Το κορίτσι που μου τα έφτιαξε έκανε το λάθος να μου τα βγάλει και να μου τα κοντύνει πολύ. Μου πήρε αιώνες για να ξαναμεγαλώσουν! Ηθικόν δίδαγμα : Ποτέ δεν πρόκειται να ξαναπάω (και φυσικά να εμπιστευθώ) κάποιον άλλο που δεν ξέρει τα φρύδια μου!»


Επισπρόσθετα, η Khloe ανέφερε στο προσωπικό της post: « Μέχρι να αποκτήσω ξανά «γεμάτα» φρύδια, ένα από αυτά στην πραγματικότητα είχε χάσει πολλές τρίχες (ήταν σαν φαλακρό). Αυτό μπορεί να συμβαίνει είτε εξαιτίας του άγχους, είτε αν κοιμάσαι συνέχεια από από τη μία πλευρά.»