Ελένη Μενεγάκη:Το μυστικό για να προστατέψει το λαμπερό χρώμα των μαλλιών της το καλοκαίρι

Βιβή Αγγελάκη
Ελένη Μενεγάκη:Το μυστικό για να προστατέψει το λαμπερό χρώμα των μαλλιών της το καλοκαίρι

Η Ελένη Μενεγάκη, πιο λαμπερή από ποτέ, πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της L’Oréal Paris!

Πριν λίγο καιρό, την είδαμε να πρωταγωνιστεί στη νέα διαφημιστική καμπάνια της Excellence από τη L’Oréal Paris, «Mythical Blonde», σε μια ταινία με επίκεντρο την ομορφιά και το λαμπερό ξανθό των μαλλιών της. Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία γυναίκα που αγαπά τα μαλλιά της και πάντοτε φροντίζει να είναι άψογα.

DSC 1334 rt HR e8dbb 14b57


Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός, πως το λαμπερό, μυθικό, κατάξανθο περλέ χρώμα της «Ωραίας Ελένης» είναι πλέον iconic και χάρη στην L’Oréal Paris και την Excellence, κάθε γυναίκα μπορεί να το έχει στα μαλλιά της και μάλιστα χωρίς να βγει από το σπίτι!

bbc6d4061e17710b5bcbf70253892783 L 3ff09

Ελένη Μενεγάκη: Ποιο είναι το μυστικό για το χρώμα των μαλλιών της;

Κι αυτό γιατί η λαμπερή Ελένη, ήρθε να αποκαλύψει και να μοιραστεί με όλες τις γυναίκες την ακριβή απόχρωση των ξανθών μαλλιών (Excellence 10.21)! Αυτή τη φορά, όμως, η αγαπημένη παρουσιάστρια ήρθε να μας βάλει σε summer mood και να μας δείξει την αγαπημένη σειρά περιποίησης των μαλλιών ειδικά για το καλοκαίρι!

yjytujrftyuyu 7bf10

Ελένη Μενεγάκη: Αποκλειστικά tips από τον Νικόλα Βιλλιώτη για να πετύχεις το μυθικό ξανθό

rtghdfthgfh 7f7b4


Πιο λαμπερή από ποτέ, πρωταγωνιστεί στην νέα καμπάνια της L’Oréal Paris, τα γυρίσματα της οποίας έγιναν στη Σαντορίνη, για τη Νο1 σειρά περιποίησης των βαμμένων μαλλιών το Elvive Color-Vive και πραγματικά το αποτέλεσμα είναι μαγευτικό!

dtyujhdtyujtdj a0623

Δες το video εδώ:

{youtube}Cmgq-L1a5Dw{/youtube}