Η Biotherm, περήφανος χορηγός ομορφιάς του Spetsathlon 2016!

Βιβή Αγγελάκη
Η Biotherm, περήφανος χορηγός ομορφιάς του Spetsathlon 2016!

«Beauty from the Deep»

O μεγαλύτερος αγώνας τριάθλου που διεξάγεται στην Ελλάδα, το Spetsathlon, πραγματοποιήθηκε στις Σπέτσες, από τις 13 έως τις 15 Μαΐου 2016, ξεπερνώντας τα δικά του ρεκόρ τόσο σε συμμετοχές όσο και σε ενδιαφέρον και η Biotherm ήταν ο χορηγός ομορφιάς!

BIOTHERM SPETSATHLON 102 34405

Η τέταρτη διοργάνωση του ξεχωριστού αυτού αθλητικού event προσέλκυσε 1.000 και πλέον συμμετέχοντες που πήραν μέρος στο Endurance και το Sprint Τρίαθλο, τον κολυμβητικό αγώνα και τον ποδηλατικό γύρο του νησιού. Οι επισκέπτες στις Σπέτσες κατά τη διάρκεια του τριημέρου ξεπέρασαν τους 3.000, ενώ είναι αξιοσημείωτο ότι διπλασιάστηκαν οι συμμετέχοντες και οι επισκέπτες από το εξωτερικό. Με αυτά τα δεδομένα το Spetsathlon καθιερώνεται πλέον στη συνείδηση του κόσμου ως μια από τις δημοφιλέστερες και σημαντικότερες αθλητικές εκδηλώσεις στη χώρα.

Nikos Karanikolas 0233 cd283

Η Μαρίνα Κουταρέλλη, Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, δήλωσε: «Δεν υπάρχει πιο ευχάριστη έκπληξη από το να ξεπερνάς τις ίδιες σου τις προσδοκίες. Αυτό ακριβώς πέτυχε το φετινό Spetsathlon που μπορεί πλέον δικαίως να λογίζεται ανάμεσα στις κορυφαίες αθλητικές εκδηλώσεις που διεξάγονται στην Ελλάδα. Ραντεβού 7-9 Οκτωβρίου στο 6ο Spetses mini Marathon!»

BIOTHERM SPETSATHLON 110 ed81b

Καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου, η Biotherm φρόντισε για την ενυδάτωση και την αντηλιακή προστασία των 350 εθελοντών, των 1.000 αθλητών και των θεατών με προϊόντα αντηλιακής προστασίας Lait Solaire, τις ενυδατικές σειρές Aquasource και Aquapower για το πρόσωπο και τη σειρά Lait Corporel για το σώμα. Η σειρά αντηλιακών προϊόντων της Biotherm δίνει προτεραιότητα αρχικά στην προστασία και αμέσως μετά στην απόλαυση για προϊόντα που εστιάζουν στα αποτελέσματα και χαρίζουν υγιές μαύρισμα. Ανθεκτικές υφές στο νερό, εφαρμόζονται σε υγρή και στεγνή επιδερμίδα, δεν κολλάνε με την άμμο ή τα ρούχα, για να απολαμβάνετε τις έντονες υπαίθριες δραστηριότητες, όπως το τρίαθλο, χωρίς περιορισμούς.

BIOTHERM SPETSATHLON 106 6f58d

Και μη ξεχνάς! Η Biotherm, από το 1952, εμπνέεται από τον πλούτο των θαλασσών και του νερού, ανακαλύπτει ευεργετικές ιδιότητες για την επιδερμίδα σε φύκη και μικροοργανισμούς και δημιουργεί πρωτοποριακά προϊόντα περιποίησης ενώ με την πλατφόρμα Water Lovers επιστρέφει στους ωκεανούς προσφέροντας πόρους για ερευνητικές δράσεις και την προστασία των θαλασσών.

Nikos Karanikolas 0080 05af2

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Spetses Mini Marathon που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο!