WoW! Δείτε τι είχε στο συρτάρι με τα καλλυντικά της η Marilyn Monroe!

Βιβή Αγγελάκη
WoW! Δείτε τι είχε στο συρτάρι με τα καλλυντικά της η Marilyn Monroe!

Κι όμως δεν είναι αυτό που φαντάζεστε...

Συγκαταλέγεται ανάμεσα στις γυναίκες είδωλα του κινηματογράφου που άφησαν ανεξίτηλο το σημάδι τους στο πέρασμα του χρόνου και όχι άδικα. Η Marilyn Monroe υπήρξε μία από τις μεγαλύτερες stars, που δημιούργησε του δικούς της κανόνες, καθορίζοντας το πρότυπο ομορφιάς, θηλυκότητας και sexiness τη δεκαετία του '50.

3141657B00000578 3448841 image a 57 1455600717194 7972f


Κι ενώ όλα τα παραπάνω βιογραφικά στοιχεία, λίγο πολύ τα γνωρίζουμε... αυτό που σίγουρα όλες εμείς οι γυναίκες θα θέλαμε πολύ να μάθουμε, είναι τι περιελάμβανε η beauty ρουτίνα της και πιο συγκεκριμένα τι έκρυβε στο συρτάρι με τα καλλυντικά της η μεγάλη star του Hollywood.

1420890133 monroe deac0


Αντίθετα με αυτό που περισσότερες θα περιμέναμε να δούμε, ένα συρτάρι γεμάτο με αστραφτερά, super glam κραγιόν, εντυπωσιακά πινέλα και πανάκριβες συσκευασίες μακιγιάζ ... η Marilyn ήταν πιο απλή και κυρίως, πιο πρακτική, απ’ ότι φανταζόμαστε...

monroe makeup 2adda

Απ’ ότι φαίνεται και από το εσωτερικό του συρταριού, το οποίο πωλήθηκε σε δημοπρασία το 2005, η ηθοποιός είχε πάντοτε: ένα κουτί ωτοασπίδες (Flents) για ξεκούραστο ύπνο που δεν θα διακόπτεται από ενοχλητικούς θορύβους, ένα κουτί με σπίρτα (Maisonette), ένα ψαλιδάκι για τις βλεφαρίδες, ένα ζευγάρι μακριές μαύρες ψεύτικες βλεφαρίδες και το ασημένιο κουτί τους (Martha Lorraine), ένα χρυσό χτενάκι για τα μαλλιά, ένα πακέτο τσιμπιδάκια (Scoldy Lox Glamour Guards bobby pins), μία λιλά ανοιχτή μωβ σκιά ματιών (Starry Eyes), ένα τέλειο πινέλο χειλιών και μία πλεξούδα από extensions.

Και πριν αρχίσεις να αισθάνεσαι άβολα, όπως εγώ, μιας και τα δικά μας συρτάρια είναι γεμάτα από καλλυντικά... θα πρέπει να σου θυμίσω πως η μεγάλη star είχε αρκετούς makeup artists (όπως ο Allan Snyder), για να κάνουν το μακιγιάζ της πριν από κάθε της έξοδο, στους οποίους πιθανόν να εμπιστευόταν πολλά καλλυντικά της και έτσι δεν χρειαζόταν ποτέ να έχει τόσα πολλά στο σπίτι της!