Master Contour V-Shape Duo: Το διπλό στικ που θα κάνει το contouring παιχνιδάκι!

Βιβή Αγγελάκη
Master Contour V-Shape Duo: Το διπλό στικ που θα κάνει το contouring παιχνιδάκι!

Από τη Maybelline

Το contouring είναι τάση, είναι λατρεία και φυσικά από τις πλέον "ενδεδειγμένες" τεχνικές μακιγιάζ που χαρίζουν γωνίες στο πρόσωπο, κάνοντάς το να δείχνει πιο αδύνατο και αψεγάδιαστο. Αν λοιπόν, ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που το contouring (aka η τεχνική των φωτοσκιάσεων) είναι μέσα στην καθημερινότητά τους, τότε μόλις βρήκες τον ένα και μόνο σύμμαχό σου για να κάνεις contouring μέσα σε 2 λεπτά!

Αν πάλι, είσαι πιο διστακτική στο να δοκιμάζεις νέες τεχνικές στο μακιγιάζ σου, τότε ήρθε η ώρα να αναφωνήσεις Thanks God!!! και να πετύχεις τις τέλειες γωνίες στο πρόσωπό σου, δοκιμάζοντας το νέο, διπλό στικ Master Contour V-Shape Duo, από τη Maybelline, που θα κάνει το contouring παιχνιδάκι!

MASTER CONTOUR V SHAPE 20b2f

Στην ουσία πρόκειται για ένα 2 σε 1 μολύβι που έχει στη μύτη του δύο σκιές: μία σκούρα και μία ανοιχτόχρωμη , που μπορείς να απλώνεις παράλληλα στα σημεία που χρειάζεται να τονίσεις περισσότερο στο πρόσωπό σου.

contouring 5ddc8

Χάρη στην κρεμώδη υφή του απλώνεται και αναμειγνύεται πολύ εύκολα στην επιδερμίδα, ενώ το μέγεθός του είναι ιδανικό προκειμένου να το κουβαλάς πάντοτε και παντού!

Όσο για το πώς μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να κάνεις contouring, με ένα κλικ εδώ μπορείς να δεις τον πλήρη οδηγό!