Olivia: Τρία νέα σαπούνια ελαιολάδου σε αφρό από την Παπουτσάνης!

Βιβή Αγγελάκη
Olivia: Τρία νέα σαπούνια ελαιολάδου σε αφρό από την Παπουτσάνης!

Για καθαρά και απαλά χέρια  

Εκτός από τη μεγάλη διατροφική του αξία, το ελαιόλαδο θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα συστατικά ομορφιάς, με ευεργετικά οφέλη τόσο στην επιδερμίδα, όσο και στα μαλλιά μας. Με αυτό ως δεδομένο και στα πλαίσια της 145ης επετείου της, η εταιρεία Παπουτσάνης, παρουσιάζει στη σειρά φυσικών προϊόντων OLIVIA τρία νέα σαπούνια ελαιολάδου σε αφρό, τα οποία αποτελούν την καινοτόμα εξέλιξη του θρυλικού πράσινου σαπουνιού.

papoutsanis1 a9e65

Με παραδοσιακή συνταγή, 100% από αυθεντικό, ελληνικό ελαιόλαδο εμπλουτισμένα με μοναδικά, βιολογικά εκχυλίσματα καρπών και φύλλων ελιάς, περικλείουν τις πολύτιμες για το δέρμα ιδιότητες του δέντρου της ελιάς: καθαρίζουν απαλά, χωρίς να ξηραίνουν το δέρμα των χεριών, προσφέροντας αντιοξειδωτική προστασία και αφήνοντας την επιδερμίδα καθαρή και αναζωογονημένη. Επίσης, εμπλουτισμένα με έλαιο τεϊόδεντρου, προσφέρουν ήπια φυσική αντιβακτηριδιακή προστασία.

papoutsanis2 4f51c

Διατίθενται σε τρία αρώματα/εκχυλίσματα: Ελιάς, Λεβάντας και Λουΐζας, ενώ παράλληλα, δεν περιέχουν: Parabens, συνθετικά χρώματα, σιλικόνες, EDTA, προπυλενογλυκόλη, Phthalates, PCM, NM και συστατικά ζωτικής προέλευσης. Θα τα βρεις στα Φαρμακεία και στα καταστήματα Ηondos.