Selena Gomez: Ποιες είναι οι 3 beauty κινήσεις της κάθε πρωί;

Βιβή Αγγελάκη
Selena Gomez: Ποιες είναι οι 3 beauty κινήσεις της κάθε πρωί;

Κάνε σύγκριση με τη δική σου ρουτίνα!

Όχι μόνο παραδέχτηκε πως δεν λούζεται κάθε μέρα, αλλά αποκάλυψε και το λόγο που κρύβεται πίσω από αυτή τη beauty συνήθεια με τα μαλλιά της. Αυτή τη φορά, η Selena Gomez μίλησε για την καθημερινότητά της και αποκάλυψε τόσο ποιες είναι οι τρεις πρώτες κινήσεις που κάνει στο πρόσωπό της με το που ξυπνήσει, όσο και τον beauty κανόνα που δεν παραβαίνει ποτέ, λίγο πριν πέσει να κοιμηθεί!

Selena Gomez: Γιατί αποφεύγει να λούζεται κάθε μέρα & τι κάνει για να μη βγάζει σπυράκια;

640 selena gomez marieclaire 10e3e

Ξεκινάμε με την καθημερινή της ρουτίνα...

«Συνήθως δεν κοιμάμαι μετά τις 10, εκτός αν είναι Σαββατοκύριακο και είχω night out με τους φίλους μου, γιατί μου αρέσει να ξεκινώ τη μέρα μου νωρίς. Σηκώνομαι και κάνω γυμναστική, είτε Pilates είτε αερόβιες ασκήσεις. Μου αρέσει να κάνω τρεις εύκολες κινήσεις κάθε πρωί: Πλένω το πρόσωπό μου, έπειτα το τονώνω ( χρησιμοποιεί toners) και στη συνέχεια βάζω λίγη ενυδατική κρέμα- όχι μεγάλη ποσότητα , γιατί έχω λιπαρή επιδερμίδα.»

Όσο για το ποια είναι τα αγαπημένα beauty προϊόντα που χρησιμοποιεί, απαντά: «Δεν έχω εμμονή με συγκεκριμένα προϊόντα. Δοκιμάζω πολλά και διαφορετικά πράγματα...έχω δοκιμάσει ένα εκατομμύριο πράγματα.»

aHR0cDovL2ltZy5jY3JkLmNsZWFyY2hhbm5lbC5jb20vbWVkaWEvbWxpYi8yMTM1LzIwMTUvMTAvZGVmYXVsdC9zZWxlbmFfZ29tZXpfMF8xNDQ1MDAyNTMyLmpwZw c962a

Η μέρα της Selena κλείνει, με εκείνη να μας υπενθυμίζει έναν από τους βασικότερους κανόνες στη beauty ρουτίνα κάθε γυναίκας, το ντεμακιγιάζ!

« Στο τέλος της ημέρα πάντα πλένω- καθαρίζω το πρόσωπό μου. Σιχαίνομαι να πηγαίνω για ύπνο μετά από μια κουραστική μέρα χωρίς να έχω πλύνει το πρόσωπό μου. Είναι κάτι που έχω μεγαλώσει με αυτό! Όταν ήμουν πιο μικρή , δεν με ένοιαζε. Τώρα, αυτή είναι ρουτίνα μου.»