Το beauty trick των αδερφών Olsen για να «δαμάσουν» το φριζάρισμα στα μαλλιά τους!

Βιβή Αγγελάκη
Το beauty trick των αδερφών Olsen για να «δαμάσουν» το φριζάρισμα στα μαλλιά τους!

Εντυπωσιακό κόλπο!

Πρόσφατα μας άφησαν άφωνες, δηλώνοντας στη Vogue πως «δεν έχουν αγοράσει ποτέ τίποτα οnline»! Εκτός, όμως από fashion icons η Mary-Kate και Ashley Olsen, είναι και hair icons! Η απόδειξη; Θυμήσου όλες αυτές τις φορές που έχεις ζηλέψεις τα υπέροχα μαλλιά τους, τα οποία μπορεί να είναι επιμελώς ατημέλητα αλλά δεν έχουν ίχνη φριζαρίσματος!

What? Αυτή την είδηση για τις δίδυμες Olsen δεν περιμέναμε ποτέ να την ακούσουμε

110869991 21332


Πώς τα καταφέρνουν;


Ο αγαπημένος τους hairstylist, Mark Townsend, αποκάλυψε το μυστικό tip που εφαρμόζει κάθε φορά που το φριζάρισμα ή κάποια ενοχλητικά φυτράκια αρχίσουν να κάνουν την εμφάνισή τους στα μαλλιά των διάσημων πελατισσών του...

da02d098d84975c7a26909a1b5b3acf2 9d1a6


«Το μυστικό που θα σου αλλάξει τη ζωή; Πάντα να κουβαλάς μαζί σου μια οδοντόβουρτσα με φυσική τρίχα!» είπε στο People o celebrity κομμωτής και συνέχισε εξηγόντας με περισσότερες λεπτομέρειες:

«Έχω πάντα μαζί μου μία οδοντόβουρτσα με φυσική τρίχα, την ψεκάζω με μία λακ για extra δυνατό κράτημα και με αυτή τιθασσεύω τις τρίχες- φυτράκια που «πετάνε» γύρω από τα αυτιά, τη γραμμή των μαλλιών (στο μέτωπο και τον αυχένα) ή τα μαλλιά που φριζάρουν, χωρίς να καταστρέφω την τρίχα! Γιατί η διαφορά των αδερφών Olsen από τις υπόλοιπες γυναίκες κρίνεται στην λεπτομέρεια!»