Απαλά πόδια όλο το καλοκαίρι με… Strep Sugaring!

Βιβή Αγγελάκη
Απαλά πόδια όλο το καλοκαίρι με… Strep Sugaring!

Θεραπεία ομορφιάς για μεταξένια απαλότητα

Καλοκαίρι σημαίνει μαγιό, σορτσάκια, φούστες, κοντά φορέματα και φυσικά... απαλά, καλλίγραμμα πόδια! Και επειδή, το καλλίγραμμα είναι αποτέλεσμα μεγάλης προσπάθειας, που δεν θα αναλύσουμε τώρα, θα κάνουμε focus στο πώς θα αποκτήσουμε λεία πόδια όλους τους καλοκαιρινούς μήνες!

Η λέξη κλειδί; Αποτρίχωση! Ο πιο εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος; Τα προϊόντα Strep , που καλύπτουν τις ανάγκες της κάθε γυναίκας και κάνουν το δέρμα των ποδιών να δείχνει πιο όμορφο και απαλό.

strep sugaring family photo d1e0a

Η καινοτομία; Εξελίσσει την παραδοσιακή μέθοδο της Ανατολής (που να σου θυμίσω ήταν γνωστή από την αρχαιότητα για τα ευεργετικά της αποτελέσματα τόσο στην επιδερμίδα όσο και στον οργανισμό) σε μία νέα κατηγορία προϊόντων, το Strep Sugaring, κάνοντας εύκολα και προσβάσιμα τα οφέλη του μελιού και της καστανής ζάχαρης σε όλες τις γυναίκες.

Strep Sugaring Wax 901dc

Η σειρά προϊόντων Strep Sugaring περιλαμβάνει ταινίες σώματος, ταινίες για το πρόσωπο και τις ευαίσθητες περιοχές, και κρύο κερί σε βαζάκι.

strep sugaring strisce 28eef

Κι αν ακόμη δεν πείστηκες για τα πλεονεκτήματα, να σου πω, πως είναι δερματολογικά ελεγμένο, δεν κολλάει στις τρίχες και στην επιδερμίδα, έχει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στις «κοντές» τρίχες και τις απομακρύνει αφήνοντας το δέρμα απαλό για 4/6 εβδομάδες!