Λαμπερά μαλλιά όλο το καλοκαίρι με αυτά τα 12 «θαυματουργά» λαδάκια!

Βιβή Αγγελάκη
Λαμπερά μαλλιά όλο το καλοκαίρι με αυτά τα 12 «θαυματουργά» λαδάκια!

Editor's Choice!

Ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι, τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται σε καθημερινή βάση και γι αυτό θα πρέπει να τα φροντίζουμε σωστά και εντατικά! Τα λάδια είναι must για την περιποίησή τους μιας και ενυδατώνουν βαθιά, θρέφουν και προσφέρουν έντονη λάμψη και απαλότητα, προστατεύοντας ακόμη και από το φριζάρισμα.


Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα 12 αγαπημένα μας λάδια- που μπορείς να χρησιμοποιήσεις στα μαλλιά (μερικά από αυτά και στο σώμα σου)- αυτό το καλοκαίρι, προσκειμένου να πετύχεις ένα λαμπερό και άψογο αποτέλεσμα στο hairlook σου!

10 06 16 resize gif 85278

Δες τα όλα αναλυτικά παρακάτω!

10 06 16 resize 04 A 1205a

1. Moroccanoil Treatment της Moroccanoil: Το μυστικό κορυφαίων hairstylists! Θρέφει και αναζωογονεί ακόμα και τα πιο αφυδατωμένα και θαμπά μαλλιά, χαρίζοντάς τους ζωντάνια! Επανορθώνει όλους τους τύπους μαλλιών. 2. Dark Oil από τη Sebastian Professional: Πρόκειται για ένα ανάλαφρο έλαιο περιποίησης και θρέψης με τεχνολογία DiffusX, που εισχωρεί στην τρίχα και την αναδομεί. Η σύνθεσή του με αιθέριο έλαιο σανδαλόξυλου, κέδρου και Argan oil θρέφει την τρίχα από μέσα προς τα έξω, χαρίζοντας εκτυφλωτική λάμψη, λείανση και όγκο. 3. Elvive Extraordinary Oil από τη L’Oreal Paris: Μία αλχημεία από 6 σπάνια εκχυλίσματα λουλουδιών (Λωτός, Χαμομήλι, Τιαρέ, Λευκή μαργαρίτα, Ρόδο) αποτελεί το απόλυτο ελιξίριο ομορφιάς για τα μαλλιά, ενώ παράλληλα τα προστατεύει από τις καθημερινές επιθέσεις. Η σύνθεσή του είναι εξαιρετικά ανάλαφρη, μη-λιπαρή και ταιριάζει σε κάθε τύπο μαλλιών. 4. 6 Miracles Oil Essence Gliss Hair Repair από το Schwarzkopf: Χάρη στην πολύτιμη σύνθεση του ελαίου με το εξαίσιο μείγμα πολύτιμων περιποιητικών ελαίων, παρέχει σε κάθε τύπο μαλλιών 6 σημαντικά οφέλη, όπως ανάλαφρη ενυδάτωση, προστασία από την θερμότητα κατά το στέγνωμα με πιστολάκι, μείωση της ψαλίδας και περισσότερη αντοχή, ευκολοχτένιστα μαλλιά για χτενίσματα που διαρκούν , έλεγχο φριζαρίσματος και λαμπερά μαλλιά. 5. Fructis, Miraculous oil, Λάδι Επανόρθωσης για όλους τους τύπους μαλλιών: Πλούσιο με το πολύτιμο έλαιο Argan, είναι ειδικά μελετημένο ώστε να χαρίζει λαμπερά και απαλά μαλλιά στη στιγμή. Απορροφάται πολύ γρήγορα, χωρίς να βαραίνει την τρίχα, αφήνοντας τα μαλλιά μεταξένια και απαλά! 6. Dry Satin Oil από την Orzene: Χάρη στα ευεργετικά του συστατικά, αναδομεί συνολικά την τρίχα, επαναφέροντας την υγιή της όψη & τη φυσική της λάμψη. Παράλληλα, ενυδατώνει βαθιά την τρίχα & το τριχωτό της κεφαλής με jojoba oil.

10 06 16 resize 04 B 3e550

7. Elixir Ultime της Kérastase: Το πρώτο διφασικό έλαιο, Elixir Ultime είναι μια πολυχρηστική θεραπεία με Oléo-Complexe, ένα σύνδεσμο τεσσάρων πολύτιμών ελαίων που χαρίζει στα μαλλιά θρέψη με υψηλού βαθμού προστασία ενάντια στη θερμότητα, αυστηρό έλεγχο στο φριζάρισμα, ενισχυμένη λάμψη και όγκο στα λεπτά μαλλιά. 8. Magic Elixir Hair Restructuring Concentrate από την Kiehl’s: Ένα ανάλαφρο ελιξίριο που περιέχει φύλλα δενδρολίβανου, έλαιο αβοκάντο, καρθαμέλαιο και αλόη εξισορροπεί τον προστατευτικό φραγμό του δέρματος της κεφαλής, για πιο υγιή, αναζωογονημένα μαλλιά. 9. Mythic Oil L’Oréal Professionnel : Λάδι θρέψης για όλους τους τύπους μαλλιών, με έλαιο αβοκάντο και καρπών σταφυλιού - χαρίζει στα μαλλιά μυθική λάμψη. Μία μόλις σταγόνα είναι αρκετή! Λάμψη, πειθαρχία και θρέψη με μία μόνο σταγόνα. 10. Cleria Renewal Dry Oil από την Pharmasept : Πλούσιο σε ενυδατικά και αντιγηραντικά συστατικά. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε πρόσωπο, σώμα, μαλλιά κι έχει τέλεια μυρωδιά! 11. Nuxe Huile Prodigieuse: Με σύνθεση πλούσια σε πολύτιμα φυτικά έλαια (Φουντουκιού, Μακαντέμια, Βόραγου, Αμυγδάλου, Καμέλιας, St. John's Wort Oil), χωρίς συντηρητικά,και Βιταμίνη Ε, το ξηρό λάδι τρέφει, επανορθώνει , προστατεύει και φωτίζει με μια κίνηση το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά! 12. Happy από Hei Poa: Το συλλεκτικό λάδι της Hei Poa με μοναδικό άρωμα λουλουδιών, φρούτων και βανίλιας που θα λατρέψουν τα μαλλιά σου αλλά και το σώμα σου. Έχει ισχυρές ενυδατικές ιδιότητες για το σώμα και τα μαλλιά, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν έλαιο μασάζ. Ένα full καλοκαιρινό λάδι που θα σας κάνει απόλυτα Happy!