Beachy Waves:Βρήκαμε τα καλύτερα προϊόντα για να πετύχεις χαλαρούς κυματισμούς στα μαλλιά!

Βιβή Αγγελάκη
Beachy Waves:Βρήκαμε τα καλύτερα προϊόντα για να πετύχεις χαλαρούς κυματισμούς στα μαλλιά!

Τα καλύτερα spray για τα πιο sexy μαλλιά

Λίγα χτενίσματα μπορούν συγκριθούν με τα sexy μαλλιά παραλίας. Κι όταν λέμε μαλλιά παραλίας εννοούμε αυτούς τους χαλαρούς κυματισμούς που σχηματίζονται εντελώς φυσικά στα μαλλιά μας όταν στεγνώνουν μετά από μία δροσερή βουτιά στη θάλασσα που σε συνδυασμό με το καλοκαιρινό αεράκι σε κάνουν να αισθάνεσαι το λιγότερο Brigitte Bardot ή Gisele Bündchen.

5e6557bcf6d5f738fc20bbe1bc8c9718 5bdad

Κι όμως, δεν χρειάζεται να περιμένεις μέχρι τις διακοπές σου (ή έστω τα ΣΚ) για να ζήσεις τη μαγεία των beachy waves... Με τα παρακάτω προϊόντα μπορείς να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα και να δείχνεις πως ήσουν στην παραλία αν και είναι ακόμη Τετάρτη και εσύ είσαι ακόμη στο γραφείο!

05 07 16 resize 03 A 6b4eb

1. Toni & Guy Sea Salt Texturising Spray: Χαρίζει τέλεια ανέμελη υφή στα μαλλιά ακόμη και αν έχεις φυσικά, ίσια μαλλιά. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις λίγο πριν κοιμηθείς κάνοντας τα μαλλιά σου πλεξούδες.

2. Not Your Mother's Beach Babe Texturizing Sea Salt Spray: Σπρέι αλατόνερου για κυματιστά μαλλιά που μπορείς να βρεις εδώ. Χαρίζει όγκο και τέλεια, sexy υφή με λίγα μόλις ψεκάσματα!


3.Wella, SP Ocean Spritz Beach Texture Spray: Δίνει υφή και όγκο στα στεγνά μαλλιά, φέρνοντάς σε ένα βήμα πιο κοντά στα μαγικά beachy hair!

4. Matrix Style Link Mess Maker: Παρέχει maximum υφή αλατιού και προστασία, με βιταμίνη Ε. Δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας, δεν κολλάει και δε βαραίνει τα μαλλιά.

26930f347db28abd8603af182dfc85d6 b3ada
05 07 16 resize 03 B 52a44

5. Aussi, Miracle Beach Waves: Με δυο διαφορετικά είδη αλατιού, είναι το «όπλο» σου για να πετύχεις ένα ανάλαφρο look , όποια στιγμή της ημέρας θέλεις. Δε γυαλίζει και δε βαραίνει τα μαλλιά!

6. L’Oreal Professionnel ,Wild Stylers Beach Waves: Spray με αλάτι για κυματιστά μαλλιά παραλίας μόνο με ένα ψέκασμα! Ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών. Προσφέρει έντονη υφή στα μαλλιά και ματ αποτέλεσμα για ένα sexy και ατημέλητο look παραλίας.

7. Kérastase Spray a Porter: Χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία και την ελαφριά υφή του, το Spray à Porter από τη σειρά Couture Styling της Kérastase χαρίζει υπέροχους κυματισμούς στα μαλλιά, όπως ακριβώς και το αλμυρό νερό της θάλασσας. Με ένα κλικ εδώ σου θυμίζουμε step by step τη διαδικασία για το τέλειο look, έτσι όπως μας την περιέγραψε ο Σταμάτης Καραΐσκος.

8. Bumble and bumble Surf Infusion Spray Coiffant: Το μυστικό των σέρφερ για τέλεια μαλλιά! Στην ουσία είναι το ήπιο μείγμα των τροπικών ελαίων και φυκιών που αναζωογονεί τα μαλλιά, παρέχοντας παράλληλα μια σέξι υφή, ενώ παράλληλα, τα φίλτρα υπεριωδών ακτίνων βοηθούν στην καταπολεμήσει της ξηρότητας του ήλιου, έτσι ώστε τα μαλλιά να διατηρήσουν μια υγιή εμφάνιση.