Bronde Hair: 15 stars θα σε πείσουν πως είναι το ιδανικό χρώμα για τα μαλλιά σου!

Βιβή Αγγελάκη
Bronde Hair: 15 stars θα σε πείσουν πως είναι το ιδανικό χρώμα για τα μαλλιά σου!

Κάτι μεταξύ ξανθού και καστανού, το bronde ήρθε για να μείνει!

Είναι μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές στο χρωματολόγιο των μαλλιών τα τελευταία χρόνια και όχι άδικα! Το bronde είναι η «τέλεια» απόχρωση μεταξύ ξανθού (blonde) και καστανού (brown) στα μαλλιά και η ιδανικότερη αν δεν θέλεις να ρισκάρεις το αποτέλεσμα μετά από μία επίσκεψη στο κομμωτήριο να μην δείχνει φυσικό πάνω σου...


Κολακεύει και ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας ενώ και πάλι υπάρχουν πολλές επιλογές στην ένταση που μπορείς να δώσεις στο χρώμα. Δεν τονίζει τη ρίζα, δίνει βάθος στα μαλλιά πετυχαίνοντας ένα τέλειο, φυσικό αποτέλεσμα!

104789ef8dbf77cca60a16e76ca59c51 9d637


Κι όπως μας είχε εξηγήσει η Αθηνά-Τζάνετ Κορώση, Color Expert & Hair Stylist της Koleston στο παρελθόν:

«Το Bronde έχει ως βάση το καστανό το οποίο ξανοίγεται ενδιάμεσα ή κατά μήκος με τεχνικές ξανοίγματος ή βαφής. Ως αποτέλεσμα επιτυγχάνεται εντονότερο, πιο φωτεινό αποτέλεσμα, τα μαλλιά λάμπουν! Το καλύτερο με αυτό το χρώμα είναι ότι παίρνει διαφορετικές μορφές ανάλογα με το styling που κάνουμε στα μαλλιά: άλλοτε δείχνει σαν ένα συγκεχυμένο καστανόξανθο και άλλοτε σα να έχουμε κάνει ανταύγειες, μπορεί να μεταμορφωθεί από ροκ σε glam - είναι απλά τέλειο!»

Amber Heard 2015 Bronde d6d0b


Κι αν είσαι έτοιμη για μία αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σου, 15 stars έρχονται να σε εμπνεύσουν!

Cara Delevingne2 glamour 24apr15 getty b 540x810 2a8ad