Καλοκαιρινό μακιγιάζ: Σε ποιο σημείο του προσώπου σου θα πρέπει να κάνεις focus;

Βιβή Αγγελάκη
Καλοκαιρινό μακιγιάζ: Σε ποιο σημείο του προσώπου σου θα πρέπει να κάνεις focus;

Plus: Τα αγαπημένα μας highlighters

Μπορεί να λατρεύεις το έντονο cat eye look, τα εντυπωσιακά χρώματα στα χείλη, το foundation που καλύπτει τα πάντα (ακόμη και το σπυράκι της τελευταίας στιγμής) αλλά υπάρχουν ορισμένα κορίτσια που το καλοκαίρι, όταν η ζέστη είναι ανυπόφορη, όλα αυτά τους φαίνονται τόσο περιττά ... και το ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: Πώς θα κάνεις το καλοκαιρινό μακιγιάζ σου πιο sexy με μία κίνηση; Σε ποιο σημείο του προσώπου σου πρέπει να εστιάσεις για να δείχνεις λαμπερή, κάτω από το φως του ήλιου, χωρίς να «φορτώνεις» την επιδερμίδα σου με «βαριά» προϊόντα και να την αισθάνεσαι λιπαρή; Πώς θα αποκτήσεις φυσική λάμψη;


Σύμφωνα με αρκετούς makeup experts, θα πρέπει να δώσεις έμφαση στην περιοχή που βρίσκεται από το τελείωμα των φρυδιών σου μέχρι το κόκκαλο των ζυγωματικών σου. Στην ουσία πρόκειται για ένα ημικύκλιο γύρω από την εξωτερική γωνία των ματιών σου, που φωτίζει το βλέμμα, κάνοντάς πολύ φρέσκο, ανάλαφρο και καλοκαιρινό!

08 07 16 resize 02 5af8e


Βασικό σου όπλο για να πετύχεις τις τέλειες γυαλάδες στο πρόσωπό σου; Τα highlighters, τα ειδικά προϊόντα για λάμψεις που μπορούν να γίνουν ο καλύτερος σύμμαχός σου στο να παίξεις με το φως και να κάνεις την ηλιοκαμένη επιδερμίδα σου πιο χρυσαφένια!

08 07 16 resize 03 e4763


Δες αναλυτικά τα 7 αγαπημένα μας highlighters στη gallery!

08 07 16 resize 06 8a8d3