Αφρός με spray αλατόνερου; Κι όμως υπάρχει!

Βιβή Αγγελάκη
Αφρός με spray αλατόνερου; Κι όμως υπάρχει!

Ο αφρός που θα λατρέψουν τα μαλλιά σου αυτό το καλοκαίρι!

Beachy waves: Αναμφίβολα είναι το πιο hot χτένισμα του καλοκαιριού και σίγουρα αν είσαι ένα κορίτσι που του αρέσουν τα sexy μαλλιά παραλίας, τότε τα spray με αλατόνερο θα είναι από τα beauty must-have σου!

Τι θα έλεγες τώρα, αν εκτός από τα αγαπημένα σου spray με αλατόνερο (όπως το Surf Spray και το Surf Infusion) μπορούσες να πετύχεις ένα ανέμελο, φινετσάτο hairlook (σαν να έχουν ανακατευτεί τα μαλλιά σου από τον αέρα στο νησί) με έναν αφρό; Ο νέος αφρός της Bumble and bumble, Surf Foam Spray Blow Dry, είναι αυτό που ζητάς! Ένα μέρος του είναι αφρός (αλλά αρκετά ελαφρύτερο) και ένα μέρος του spray με άλατα (αλλά λιγότερο άγριο), για sexy, look παραλίας με (ακριβώς όσο πρέπει) λάμψη.

bumble afros 0f952

Στην ουσία είναι είναι ένας πλούσιος αφρός που βγαίνει σε λευκό χρώμα, περιέχει εκχυλίσματα από τη χαρακτηριστική φόρμουλα αλάτων και μεταλλικών στοιχείων του Surf, ενώ απλώνεται στα μαλλιά και έπειτα εξαφανίζεται μέσα σε αυτά. Κι αν προσθέσεις και τη θερμότητα από το πιστολάκι...τα μαλλιά σου είναι έντονα και με look θαλασσινού αέρα, με το μεγαλύτερο όγκο από τα προϊόντα της οικογένειας Surf.

Δύο λόγοι για να τον αγαπήσεις ακόμα πιο πολύ; Περιέχει εκχυλίσματα Coconut Water και φίλτρα UVA και UVB που δρουν ενάντια στα αποτελέσματα ξηρότητας από τον ήλιο.