Kylie Jenner: Το τρικ της με το beautyblender είναι πραγματικά ιδιοφυές!

Βιβή Αγγελάκη
Kylie Jenner: Το τρικ της με το beautyblender είναι πραγματικά ιδιοφυές!

Δες το κόλπο της!

Η Kylie Jenner είναι από τα κορίτσια που κάθε μέρα πειραματίζονται με τη beauty ρουτίνα τους, που μεταφράζεται σε: κάθε μέρα στη ζωή της Kylie υπάρχει και μία beauty ανακάλυψη, την οποία φροντίζει να αποκαλύπτει (thanks God)! Αυτή τη φορά, η νεαρή τηλεπερσόνα με τους εκατομμύρια followers στα social media αποφάσισε να μοιραστεί μαζί με όλους εμάς το κόλπο- τον τρόπο που χρησιμοποιεί το beautyblender στο μακιγιάζ της!

kylie0jenner everyday makeuo tutorial ce5d9


(Να σου θυμίσω σε αυτό το σημείο, το beautyblender είναι το «μαγικό» σφουγγαράκι σε σχήμα αυγού, που μπορεί να καλύψει ομοιόμορφα την επιδερμίδα σου με make up, χωρίς να δημιουργεί δυσχρωμίες).

Beautyblender: Ο σωστός τρόπος για να χρησιμοποιήσεις το "μαγικό" σφουγγαράκι !

beautyblender f0eb2


Τι κάναμε όλες μέχρι σήμερα με το beautyblender: Το χρησιμοποιούσαμε- αφού το βρέχαμε πάντα- για να απλώσουμε ομοιόμορφα το υγρό foundation ή την ενυδατική με χρώμα σε όλο το πρόσωπο.


Τι έκανε η Kylie με τη βοήθεια του makeup artist της, Mario Dedivanovic: « Ο Mario μου έμαθε να χρησιμοποιώ αρκετά βρεγμένο το beautyblender και να κάνω blending με την πούδρα. Έτσι, δε πρόκειται η πούδρα να φαίνεται ότι «σπάει» και σετάρεται πιο εύκολα», δήλωσε η Kylie.

Φυσικά η γλυκύτατη- κατά τα άλλα- μικρή Jenner μοιράστηκε μέσα από μία σειρά από αναρίθμητα Snapchat videos όλα τα steps του μακιγιάζ της (εδώ θα βρεις μόνο όσα χρησιμοποιεί το beautyblender)!

https://www.instagram.com/p/p
https://www.instagram.com/p/p

Όσο για το τελικό αποτέλεσμα; Ιδού!

https://www.instagram.com/p/p