Ποιος άγγελος της Victoria's Secret είναι η νέα πρέσβειρα της Biotherm;

Βιβή Αγγελάκη
Ποιος άγγελος της Victoria's Secret  είναι η νέα πρέσβειρα της Biotherm;

Hot beauty news!

Εκτός, από αγγελάκι της Victoria's Secret και από τα πιο γνωστά μοντέλα-αθλήτριες, ήρθε η ώρα να απολαύσουμε την Elsa Hosk και σε ένα διαφορετικό, πιο beauty ρόλο. Πριν λίγο έφτασε στο mail μου- και στο μεταφέρω ευθύς- πως το όμορφο μοντέλο είναι η νέα πρέσβειρα της Biotherm!

Elsa Hosk Announcement pic 0ec49


Εκπροσωπώντας με τον καλύτερο τρόπο τη φιλοσοφία της Biotherm Live More, η Elsa, είναι το νέο μέλος της ομάδας των ελίτ μοντέλων-αθλητριών της Biotherm, που αντιπροσωπεύει τη νέα γενιά γυναικών για τις οποίες το fitness και ο υγιεινός τρόπος ζωής είναι συνώνυμος με την ομορφιά! «Ήμουν αθλήτρια πριν γίνω μοντέλο και σήμερα κάνω πολλά και διαφορετικά σπορ, όπως μποξ και pilates. Η Biotherm καταλαβαίνει απόλυτα αυτόν τον τρόπο ζωής, το lifestyle της αθλητικής γυναίκας . Ακόμη, είναι πραγματικά απόλυτα συνυφασμένη με την δική μου φιλοσοφία ζωής, με τη διάθεση μου να ζω κάθε στιγμή στο έπακρο. Το να είμαι πρέσβειρα της Biotherm είναι για εμένα μεγάλη τιμή».

victorias secret fashion show 2014 elsa hosk 45805


Σχεδιασμένη για κάθε τύπο επιδερμίδας και για κάθε τρόπο ζωής, η Biotherm απαντά στα ζητούμενα της Elsa με την λευκή επιδερμίδα, τα χρώματα του Βορρά και τον ασταμάτητο ρυθμό ζωής. «H επιδερμίδα μου, χαρακτηριστικά Σουηδική, είναι λευκή ενώ αποφεύγω τον ήλιο και φοράω πολύ makeup λόγο δουλειάς», λέει η ίδια. «Γι’ αυτό αναζητώ προϊόντα περιποίησης που προσφέρουν κάτι παραπάνω στην επιδερμίδα μου, που κάνουν τη διαφορά. Η Biotherm προσφέρει όλα όσα ζητάω».

elsa hosk victoria s secret april 2016 3 125c2


Από την πλευρά του ο David Fridlevski, γενικός διευθυντής της Biotherm δήλωσε: «Σαν μοντέλο με αγάπη για τα σπορ, και με προϊστορία στα σπορ, η Elsa διαθέτει μια πολύ δυναμική ομορφιά. Είναι η τέλεια εκπρόσωπος της fit & healthy προσέγγισης της ομορφιάς που έχει η Biotherm»


Η Elsa Hosk θα κάνει το ντεμπούτο της στην Biotherm τον Ιούλιο αναλαμβάνοντας τον λογαριασμό της μάρκας στο Instagram (@BIOTHERM) Το μοντέλο με έδρα τη Νέα Υόρκη θα είναι το νέο μέλος της Live More ομάδας, δίπλα στο supermodel Christy Turlington Burns και την επίσης Άγγελο Candice Swanepoel. Θα είναι εκπρόσωπος όλων των σειρών περιποίησης της Biotherm, συμπεριλαμβανομένης και της Νο1 σειράς ενυδάτωσης: Aquasource.