Πάτα pause σε ό,τι κάνεις: Η Rita Ora έκανε το πιο εντυπωσιακό χτένισμα της εβδομάδας!

Βιβή Αγγελάκη
Πάτα pause σε ό,τι κάνεις: Η Rita Ora έκανε το πιο εντυπωσιακό χτένισμα της εβδομάδας!

Ε-ντυ-πω-σι-α-κό!

Αν νόμιζες πως η Cara Delevingne και η Kim Kardashian ήταν οι μόνες που μας ενθουσίασαν με τις εμφανίσεις τους αυτή την εβδομάδα... κάνεις λάθος! Η Rita Ora έρχεται να προστεθεί στη λίστα διεκδικώντας επάξια τον τίτλο της star με το πιο εντυπωσιακό χτένισμα!


Η νεαρή star απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό των παπαράτσι στους δρόμους της Νέας Υόρκης με ένα κομψό, λευκό outfit – που έκανε αντίθεση με τη μεγάλη μαύρη κορδέλα στο λαιμό της- και ένα ακόμη πιο ιδιαίτερο χτένισμα!

rita ora glamour 3aug16 getty b

Αντί να πιάσει τα μαλλιά της σε ένα messy ponytail, εκείνη επέλεξε μία πιο ιδιαίτερη εκδοχή του κάνοντας αφενός μικρά twist στο πάνω μέρος- κορυφή του κεφαλιού και αφετέρου πλέκοντας μία μπορντό κορδέλα στα πλαϊνά τμήματα.

980x
980x 1

Ρίχνοντας μία πιο προσεκτική ματιά στη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο hairstylist που επιμελήθηκε το look της, Cesar Ramirez, θα δεις πως η κορδέλα έχει πλεχτεί σε ζιγκ-ζαγκ στυλ, ενώ έχει την ίδια απόχρωση με τη σκιά που χρησιμοποίησε για να πετύχει το smoky eye look της.

rita ora glamour 3aug16 getty b 1
rita ora glamour 3aug16 rex b


Τι λες, θα τολμούσες κάτι αντίστοιχο;