Eau Soleil, το νέο Eau de toilette της Biotherm είναι σχεδιασμένο για να φοριέται στον ήλιο!

Βιβή Αγγελάκη
Eau Soleil, το νέο Eau de toilette της Biotherm είναι σχεδιασμένο για να φοριέται στον ήλιο!

Γνωρίζεις γιατί δεν πρέπει να φοράμε άρωμα στον ήλιο; Ο λόγος δεν είναι το οινόπνευμα. Ορισμένα φωτοτοξικά συστατικά, όπως για παράδειγμα οι φουροκουμαρίνες & η φαινυλακεταλδεΰδη, μπορεί να αντιδράσουν κατά την έκθεση στον ήλιο.

Οι ειδικοί της Biotherm σχεδίασαν το Eau Soleil, το νέο Eau de toilette, ειδικά για να φοριέται στον ήλιο!

Συνδυάζοντας δροσερά αιθέρια έλαια εσπεριδοειδών με γλυκές συμφωνίες φρέσκου σύκου, το Eau Soleil είναι ένα από τη φύση του αναζωογονητικό, ζεστό, φρουτώδες, καλοκαιρινό λουλουδάτο άρωμα. Χάρη στην αυστηρή επιλογή συστατικών που είναι εμπνευσμένα από το φως του ήλιου, αποφεύγοντας παράλληλα, τα φωτοευαίσθητα συστατικά καθώς και σε ένα αποκλειστικό αιθέριο έλαιο εσπεριδοειδών, η σύνθεση του Eau Soleil μπορεί να φοριέται στον ήλιο, περιορίζοντας όσο το δυνατόν περισσότερο τους κινδύνους.

biotherm arwma

Δροσερές νότες κορυφής από εσπεριδοειδή, αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού και λεμονιού και αιθέριο έλαιο μαύρου φραγκοστάφυλου, συνδυάζονται με ζωηρές, γλυκές νότες καρδιάς από σύκο, γαρδένια Ταϊτής και υδάτινες συμφωνίες και παραδίδονται σε νότες βάσης από ζεστό μόσχο και σανδαλόξυλο. Αυτό δεν είναι ένα οποιοδήποτε καλοκαίρι!