Katie Holmes: Το μυστικό που τα μαλλιά της δείχνουν τέλεια ακόμη και χωρίς hairstyling!

Βιβή Αγγελάκη
Katie Holmes: Το μυστικό που τα μαλλιά της δείχνουν τέλεια ακόμη και χωρίς hairstyling!

Από τότε που τη θυμάσαι ως Joey Potter στη σειρά Dawson’s Creek μέχρι σήμερα, δε γίνεται να μην έχεις ζηλέψει τα λαμπερά, υγιή καστανά μαλλιά της...

Η Katie Holmes ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που ο χρόνος φαίνεται να περνά και να μην τις αγγίζει. Αποφεύγοντας τις υπερβολές στο ντύσιμο ή στο beauty look της, στις επίσημες και μη εμφανίσεις της, η ηθοποιός αποδεικνύει στην πράξη το «less is more»!


Κι αν ένα χαρακτηριστικό , από τότε που τη θυμόμαστε ως Joey Potter στη σειρά Dawson’s Creek μέχρι σήμερα, παραμένει ίδιο και αξιοζήλευτο πάνω της, αυτό δεν είναι άλλο από τα λαμπερά, υγιή καστανά μαλλιά της.

684e7f2425bb84b531fd9634208c5a538f96c8bc


Η Katie λοιπόν, πριν λίγες μέρες έδωσε μία συνέντευξη στο περιοδικό Byrdie όπου μίλησε για την εδώ και χρόνια συνεργασία της με το αγαπημένο της brand περιποίησης μαλλιών, Alterna και φυσικά για το μυστικό κανόνα που ακολουθεί προκειμένου τα μαλλιά της να δείχνουν υπέροχα ακόμη κι αν δεν έχει κάνει hairstyling.

katie holmes

«Στην Alterna πιστεύουμε πως το να χρησιμοποιείς προϊόντα με καλά συστατικά στα μαλλιά σου είναι αυτό που τα κάνει να παραμένουν υγιή. Επίσης, με αυτόν τον τρόπο η ρουτίνα ομορφιάς γίνεται πιο γρήγορη γιατί τα μαλλιά σου πάντα δείχνουν υπέροχα. Αν μάλιστα τα χρησιμοποιείς σε βάθος χρόνου, θα έχεις να ανησυχείς λιγότερο για το styling των μαλλιών σου.»

katie holmes tip

Ηθικόν δίδαγμα: Όπως προσέχεις τη διατροφή σου (οι τροφές που καταναλώνεις να είναι πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά), έτσι θα πρέπει να μάθεις να χρησιμοποιείς καλά προϊόντα και στα μαλλιά σου!