Ariana Grande: Ποιο υλικό από την κουζίνα της χρησιμοποιεί στην επιδερμίδα και τα μαλλιά της;

Βιβή Αγγελάκη
Ariana Grande: Ποιο υλικό από την κουζίνα της χρησιμοποιεί στην επιδερμίδα και τα μαλλιά της;

Εντελώς φυσικό και πραγματικά θαυματουργό!

Μπορεί αν είναι stars και να έχουν στη διάθεσή τους τα πιο ακριβά προϊόντα περιποίησης και καλλυντικά, όμως πολλές από αυτές συνεχίζουν να εμπιστεύονται τις θαυματουργές δυνάμεις της φύσης στην καθημερινή beauty ρουτίνα τους! Μία από αυτές η Ariana Grande, η οποία αποκάλυψε σε συνέντευξή της το ανέξοδο και εντελώς φυσικό προϊόν που χρησιμοποιεί στην επιδερμίδα της και στα μαλλιά της.

ariana grande glamour 10nov14 pa b 592x888 1


Η ίδια παραδέχεται- όσο αφορά την επιδερμίδα της- πως είχε αρκετά προβλήματα όταν ήταν έφηβη αλλά το να ξεβάφεται κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί, τη βοήθησε πολύ. «Δεν έχει σημασία αν είμαι πολύ κουρασμένη, εφ 'όσον δεν έχω μακιγιάζ, είμαι μια χαρά» λέει χαρακτηριστικά.

ariana grande omorfia


Και συνέχισε απαντώντας στην ερώτηση ποιο είναι το αγαπημένο προϊόν που χρησιμοποιεί στην επιδερμίδα της και όχι μόνο...

«Θέλεις να μάθεις τι πραγματικά χρησιμοποιώ στο πρόσωπο καθώς και στο σώμα μου; Το λάδι καρύδας! Το χρησιμοποιώ παντού: στα μαλλιά αλλά και στο σώμα μου. Αυτή είναι η απάντηση, παρόλο που ξέρω πως πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι θα βγάλουν σπυράκια αν το χρησιμοποιούν. Βέβαια, δεν ξέρω καθόλου αν λειτουργεί το ίδιο για οποιονδήποτε. Αν το δοκιμάσεις και βγάλεις σπυράκια σου ζητάω συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου!»!