Kendall Jenner, Irina Shayk &Gigi Hadid με ένα hairlook που σίγουρα δεν τις έχεις ξαναδεί!

Βιβή Αγγελάκη
Kendall Jenner, Irina Shayk &Gigi Hadid με ένα hairlook που σίγουρα δεν τις έχεις ξαναδεί!

Όλα όσα έγιναν στο Fashion Show του Marc Jacobs για την Άνοιξη 2017

Όταν μιλάμε για το fashion show του Marc Jacobs τότε σίγουρα αναφερόμαστε σε κάτι που δεν μπορεί να χαρακτηριστεί «regular». Καλλιτεχνική έκφραση, εκκεντρικότητα, πρωτοτυπία είναι μόνο μερικοί από τους χαρακτηρισμούς που θα μπορούσαν να αποδώσουν όλα όσα αισθάνεται κανείς απολαμβάνοντας το show του μεγάλου σχεδιαστή.

Marc Jacobs Runway Show Spring 2017 7

Τα φώτα έσβησαν στο Hammerstein Ballroom και 1.500 λάμπες χρειάστηκαν για να φωτίσουν την πασαρέλα, δημιουργώντας ένα παραμυθένιο σκηνικό. Και φυσικά για άλλη μία φορά, εκτός από τις εντυπωσιακές δημιουργίες (δες παρακάτω) την προσοχή μας τράβηξε το beauty look των μοντέλων, που ξέφευγε από κάθε τι συνηθισμένο και ήταν απόλυτα εναρμονισμένο με την collection του οίκου για την άνοιξη/Καλοκαίρι 2017 .

091516 marc jacobs lead


Υπό τις «beauty» οδηγίες του Guido Palau, διάσημα μοντέλα όπως η Kendall Jenner, η Gigi Hadid, η Bella Hadid, η Adriana Lima, η Irina Shayk, η Jourdan Dunn και η Karlie Kloss εμφανίστηκαν φορώντας υφασμάτινα ράστα σε παστέλ αποχρώσεις στα μαλλιά τους,( τα οποία ο hairstylist προμηθεύτηκε από το ηλεκτρονικό κατάστημα στο Etsy, Dreadlocks By Jena) πιασμένα σε ψηλούς, ακανόνιστους κότσους.

Marc Jacobs show Karlie Gigi Irina


Το πολύχρωμο look ήταν εμπνευσμένο από τη Lana Wachowski, η οποία πρωταγωνίστησε πρόσφατα σε μία από τις καμπάνιες Marc Jacobs . Επίσης, «ο Marc εμπνεύστηκε και από άλλα κορίτσια ή από συγκεκριμένους πολιτισμούς όπως η rave ή club κουλτούρα αλλά και από τους Boy George και Marilyn Manson» όπως δήλωσε ο γνωστός hairstylist.

NYSS17 Marc Jacobs 225
NYSS17 Marc Jacobs 014

Όσον αφορά το fashion κομμάτι; Ο Marc Jacobs δε μας απογοητεύει ποτέ. Ξεφεύγοντας από τη minimal ρότα την οποία προτιμούν τα τελευταία χρόνια σχεδόν όλοι οι οίκοι μόδας, ο ίδιος παρουσίασε ένα ψυχεδελικό, διασκεδαστικό και εντελώς '80s show, που έμοιαζε βγαλμένο από την "Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων".


Το catwalk γέμισε από μεταλλιζέ outfits, κομμάτια με περίτεχνες λεπτομέρειες, εντυπωσιακά bomber jackets (όλα αυτά εντελώς φορέσιμα και εντελώς to-die-for/μπήκαν αμέσως στη wishlist μας για την επόμενη σεζόν), και τις ψηλότερες πλατφόρμες που έχουμε δει ποτέ και για μια ακόμη φορά ο γνωστός σχεδιαστής κατάφερε να μας κάνει να ονειρευτούμε πως ζούμε μέσα στο δικό του, λαμπερό και ονειρικό κόσμο.