Όλα όσα έγιναν στο λαμπερό δείπνο του οίκου Chanel για το νέο άρωμα N° 5 L'EAU!

Βιβή Αγγελάκη
Όλα όσα έγιναν στο λαμπερό δείπνο του οίκου Chanel για το νέο άρωμα N° 5 L'EAU!

Με πρωταγωνίστρια την Lily Rose Depp!

Kristen Stewart, Pharrell Williams , Milla Jovovich, Amanda Steele είναι μόνο μερικοί από τους celebrities που έδωσαν το «παρών» στο λαμπερό δείπνο που παρέθεσε ο οίκος Chanel την περασμένη Πέμπτη στο Λος Άντζελες . Αφορμή; Ο εορτασμός του νέου αρώματος No5 L'EAU, με κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας τη Lily-Rose Depp.

BF1 2504
BF1 2397


Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία αρχικά να απολαύσουν το κοκτέιλ τους στο φημισμένο , Sunset Tower Terrace και έπειτα να καθίσουν σε ένα μοναδικό δείπνο υπό το φως το κεριών. Τέλος, η βραδιά έκλεισε με μία συναυλία από το hip hop καλλιτέχνη, Nas, ενώ καθόλη τη διάρκεια του event το iconic μπουκάλι του N ° 5 αρώματος προβαλλόταν στην πρόσοψη του ξενοδοχείου, προκειμένου να είναι ορατό απ’ όλο το Hollywood.

671777805 SK 2609 4863A0437D08C8B230DF9664D34742B3 EMBED

Ενσωματώνοντας τη νεαρή ηλικία της (γενιά) και τις αξίες της ελευθερίας και της τόλμης, η Lily-Rose Depp είναι το νέο πρόσωπο της καμπάνιας για το N ° 5 L'EAU, ένα νέο άρωμα από τον οίκο Chanel και τον αρωματοποιό Olivier Polge.

Lily Rose Depp Chanel No 5

«Είναι πραγματικά πολύ νοσταλγικό...Και για μένα, αυτό είναι το πιο εμβληματικό- iconic άρωμα που υπάρχει. Θυμάμαι να μυρίζω Chanel No. 5, όσο μεγάλωνα και βάζοντάς το αισθανόμαι γυναίκα. Αγαπώ τον οίκο Chanel , από τότε που τον θυμάμαι και πάντοτε θαύμαζα τον Karl [Lagerfeld] και το ταλέντο του. Για μένα, αυτός είναι ο μόνος οίκος μόδας που μπορεί να εξελίσσεται ταυτόχρονα με την εποχή, αλλά να κρατά επίσης αυτή την αίσθηση της τάξης και ένα απόκοσμο επίπεδο της γευστικής απόλαυσης.» δήλωσε η Lily-Rose.

depp large transqVzuuqpFlyLIwiB6NTmJwfSVWeZ vEN7c6bHu2jJnT8

Δες όλους τους celebrities που έδωσαν το παρών στη λαμπερή βραδιά στην παραπάνω gallery!