Day To Night: Η Αθηνά Οικονομάκου μας δίνει την τέλεια ιδέα για το φθινοπωρινό μακιγιάζ μας!

Βιβή Αγγελάκη
Day To Night: Η Αθηνά Οικονομάκου μας δίνει την τέλεια ιδέα για το φθινοπωρινό μακιγιάζ μας!

Δες το look της!

Η αλήθεια είναι πως τα Σαββατοκύριακα ο χρόνος που έχουμε για να ετοιμαστούμε πριν μία έξοδο και να πετύχουμε το κάτι ξεχωριστό στο μακιγιάζ μας, είναι σαφώς περισσότερος σε σχέση με τις καθημερινές. Οι υποχρεώσεις πολλές και η ώρα προετοιμασίας είναι ελάχιστη (έως και μηδαμινή- θα έλεγα- ιδίως αν φεύγεις μετά τις 7 από τη δουλειά σου).

14482878 1320007481373325 5836071999268454400 n

Κι όμως, η Αθηνά Οικονομάκου μας δίνει μία τέλεια ιδέα για ένα φθινοπωρινό μακιγιάζ που μπορείς να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ και να είναι εξίσου εντυπωσιακό!

Get the look:

Όπως θα δεις στη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, η ηθοποιός προτίμησε ένα smoky eye look δοκιμάζοντας μία silver μεταλλική απόχρωση σκιά σε κρεμώδη υφή, (όπως αποκάλυψε η ίδια πρόκειται για την Cream eyeshadow 306 από τα 3INA) ενώ τόνισε ακόμη πιο πολύ το βλέμμα της φορώντας το μαύρο eyeliner περιμετρικά των ματιών της (pen eyeliner από το ίδιο brand). Φυσικά, αν δεν θέλεις να πετύχεις ένα έντονο, smoky αποτέλεσμα στο πρωινό σου look μπορείς να εφαρμόσεις λιγότερη ποσότητα από τη σκιά και λίγο πριν βγεις το βράδυ να δώσεις περισσότερη ένταση στο eye look σου.


Όσο για τα χείλη της, προτίμησε να τηρήσει τον κανόνα της ισορροπίας , επιλέγοντας μία super chic, nude απόχρωση.