Η Tyra Banks αποκαλύπτει πως τόσο καιρό πλένουμε το πρόσωπό μας λάθος!

Βιβή Αγγελάκη
Η Tyra Banks αποκαλύπτει πως τόσο καιρό πλένουμε το πρόσωπό μας λάθος!

Ποιο είναι το βασικό βήμα που ξεχνάμε-παραλείπουμε οι περισσότερες;

Εκτός από δυναμική γυναίκα και πολύ πετυχημένη στο χώρο της, η Tyra Banks είναι μία γυναίκα που δε διστάζει να «τσαλακωθεί» και να μοιραστεί με τους fans της πολλές στιγμές της καθημερινότητάς της αλλά και τις δυσκολίες που κατά καιρούς αντιμετωπίζει (όπως την απόκτηση ενός παιδιού). Αυτή τη φορά και με αφορμή το λανσάρισμα της νέας, δικής της σειράς περιποίησης της επιδερμίδας, η Tyra , αποκαλύπτει μέσα από ένα βιντεάκι το βασικό κανόνα που κάθε γυναίκα θα πρέπει να τηρεί όταν πλένει το πρόσωπό της!

gl 4ea9e9be 0f2c 46bc 9cea 37a60a7a1917

«Μην πλένεις το πρόσωπό σου με βρώμικα χέρια. Δεν ξέρεις ότι με αυτόν τον τρόπο μπορεί να απλώσεις τη βρωμιά σε όλο σου το πρόσωπο;» λέει χαρακτηριστικά ενώ προτείνει ο καθαρισμός να γίνεται χρησιμοποιώντας κάποιο ειδικό βουρτσάκι.


Φυσικά, το να χρησιμοποιείς τα χέρια σου για να πλύνεις το πρόσωπό σου δεν είναι κακό από τη στιγμή που το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις- πριν το πλύσιμο του προσώπου σου- είναι να πλένεις τα χέρια σου, προκειμένου να απομακρύνεις τα μικρόβια και τα βακτήρια.

giphy 1

Μάλιστα, ο Ted Lain, M.D. δερματολόγος αναφέρει τα εξής: «Σε έναν τέλειο κόσμο, ναι, είναι καλύτερα να πλένεις τα χέρια σου πριν από το πλύσιμο το πρόσωπό σου. Ωστόσο, το σαπούνι που χρησιμοποιείται για το πρόσωπό σου, μπορεί να καθαρίσει (και) τα χέρια σου, όταν το εφαρμόζεις. Βέβαια, αν γνωρίζεις ότι τα χέρια σου είναι πολύ βρώμικα, συνιστάται πρώτα το πλύσιμο των χεριών.»

Αλήθεια, εσύ πλένεις τα χέρια σου, πριν ξεκινήσεις τον καθαρισμό του προσώπου σου;