5 tricks στο μακιγιάζ που θα κάνουν τα μάτια σου να δείχνουν μεγαλύτερα!

Βιβή Αγγελάκη
5 tricks στο μακιγιάζ που θα κάνουν τα μάτια σου να δείχνουν μεγαλύτερα!

It ιs no secret...

Ένα σαγηνευτικό βλέμμα σίγουρα μπορεί να σε κάνει να κερδίσεις τις εντυπώσεις και να ξεχωρίσεις! Κι αυτό είναι κάτι που όλες οι γυναίκες το ξέρουμε πολύ καλά. Εξάλλου, ένας από τους βασικούς σκοπούς του μακιγιάζ μας είναι να αναδείξουμε τα μάτια μας και να τα κάνουμε να δείχνουν πιο μεγάλα (άρα και το βλέμμα μας πιο φωτεινό)!

Πώς θα πετύχουμε κάτι τέτοιο; Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει 5 πολύτιμα tricks!

#1. Λευκό ή μπεζ μολύβι

photo 03


Το να βάζεις λευκό ή μπεζ μολύβι στην κάτω εσωτερική γραμμή των βλεφάρων σου «ανοίγει» το βλέμμα , το κάνει να δείχνει πιο ξεκούραστο, μιας και δημιουργεί την ψευδαίσθηση πως τα μάτια σου είναι μεγαλύτερα.

Μολύβι ματιών (Soft Precision Eyeliner) της Inglot σε λευκή απόχρωση (31)


#2. Το «μαγικό» concealer

photo 04


Είναι η επόμενη κίνηση που πρέπει να κάνεις: Φόρα σωστά το concealer κάτω από τα μάτια σου, δημιουργώντας ένα μικρό, ανάποδο τρίγωνο από την εσωτερική μέχρι την εξωτερική γωνία των ματιών σου. Αυτόματα το βλέμμα σου θα γίνει πιο φωτεινό, μιας και οι μαύροι κύκλοι ή τυχόν κοκκινίλες θα εξαφανιστούν!

Wake Me Up Concealer της Rimmel σε κρεμώδη υφή που καλύπτει τους μαύρους κύκλους, τα σημάδια και τις ατέλειες σε όλο το πρόσωπο.


#3. Το κόλπο με τη μάσκαρα

photo 05


Κάνε τα μάτια σου να δείχνουν πιο έντονα φορώντας τη μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες σου. Σε αυτή την περίπτωση προτίμησε μία μάσκαρα με αδιάβροχη φόρμουλα για να αποφύγεις τυχόν μουντζούρες.

Volume Million Lashes Fatale της L’Oreal για ένα super σαγηνευτικό βλέμμα με μία μόλις στρώση. Για έντονο όγκο στη ρίζα των βλεφαρίδων και έντονο μαύρο αποτέλεσμα.


#4. Λευκή σκιά ή highlighter

photo 01


Βάλε μία μικρή πινελιά από μία λευκή ή ασημί σκιά ματιών που θα αντανακλά το φως στην εσωτερική γωνία των ματιών σου. Κι αν θέλεις ένα ψάχνεις για την τέλεια εναλλακτική... τότε το highlighter σε μορφή πούδρας είναι αυτό που θα σου λύσει τα χέρια!

Λευκή σκιά ματιών από την Korres (Sunflower & Evening Primrose Eyeshadow 10S White) βελούδινη στην υφή και πολύ εύκολη στην εφαρμογή της.


#5. Ο συνδυασμός...

photo 02


Ξεκίνα κάνοντας το κλασικό cat eye στο πάνω βλέφαρο με ένα σκουρόχρωμο μολύβι ή eyeliner και στη συνέχεια δημιούργησε μία πιο λεπτή γραμμή κάτω από τις βλεφαρίδες (του κάτω βλεφάρου) με ένα πιο ανοιχτόχρωμο, μέχρι την άκρη του ματιού με φορά προς τα πάνω. (Σαν να συναντιούνται οι δύο γραμμές).

Άνοιξε το βλέμμα σου χρησιμοποιώντας το kajal eyeliner σε λευκό χρώμα της The Body Shop. Εξουδετερώνει τις κοκκινίλες, αυτό το kajal είναι ιδανικό για να ανοίξετε το βλέμμα σας και διαρκεί όλη μέρα!

Παράλληλα, το Master Precise Liner σε μαύρο χρώμα της Maybelline με τεχνολογία μελανιού που διατηρεί το χρώμα αναλλοίωτο. Με λ επτή μύτη για έντονο και απόλυτα ακριβές αποτέλεσμα. Οφθαλμολογικά ελεγμένο, κατάλληλο για ευαίσθητα μάτια και φακούς επαφής.