Η φθινοπωρινή συλλογή της essie μας ταξιδεύει στην Ιαπωνία!

Βιβή Αγγελάκη
Η φθινοπωρινή συλλογή της essie μας ταξιδεύει στην Ιαπωνία!

Δες τις 6 αποχρώσεις

«Μου αρέσει να ξεκινάω νωρίς τη μέρα μου. Είναι μαγικό να ξυπνάς και να απολαμβάνεις ένα όμορφο φθινοπωρινό πρωινό – ιδίως όταν είσαι στο Τόκιο. Η πρωινή ομίχλη καλύπτει σαν πέπλο τα φύλλα των δέντρων που πέφτουν. Το φως είναι καταπληκτικό. Έχει ένα δροσερό αεράκι. Και τα χρώματα, αυτά τα χρώματα... Τα ζωηρά κόκκινα και το βαθύ πορτοκαλοκόκκινο κάνουν αντίθεση με το υπέροχο γκρι φόντο του Όρους Φίτζι και τον ατελείωτο γαλάζιο ουρανό που είναι γεμάτος πουπουλένια σύννεφα» αναφέρει χαρακτηριστικά η Rebecca Minkoff, Global Color Designer της essie.


Εμπνευσμένη, λοιπόν, από το ταξίδι της στο Τόκιο, δημιούργησε τη Fall 2016 Collection της essie που αντικατοπτρίζει τα φύλλα των δέντρων που πέφτουν και την ενέργεια του Τόκιο.

Πρόκειται στην ουσία για έξι αποχρώσεις που πετυχαίνουν την απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στο μοντέρνο χρώμα που δημιουργεί τάσεις και σε κλασικά look. Στις βαθιές αποχρώσεις περιλαμβάνεται το έντονο σκούρο δαμασκηνί του kimono-over και το εντυπωσιακό πορτοκαλοκόκκινο του playing koi.

essie


Το παστέλ γκρι, το γαλάζιο και το ροζ κάνουν τη συλλογή πολυχρηστική και διαχρονικά κομψή. Και σε αυτή τη συλλογή κυριαρχεί το χαρακτηριστικό πνεύμα της essie, με ονόματα όπως το udon know me και το maki me happy και οι τελευταίες τάσεις της μόδας εκφράζονται μέσα από χρώματα που θα σε μεταμορφώσουν στην απόλυτη γκέισα.