Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2016: Οι παλέτες σκιών που θα λατρέψεις!

Βιβή Αγγελάκη
Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2016: Οι παλέτες σκιών που θα λατρέψεις!

Όλες οι αποχρώσεις που χρειάζεσαι για το φθινοπωρινό ή χειμερινό μακιγιάζ σου και για όλα τα budget...

Αν δεν είσαι οπαδός των έντονων χρωμάτων στα χείλη, τότε τα smokey eyes είναι από τα beauty trends που δεν θα βγουν ποτέ (μα ΠΟΤΕ) εκτός μόδας, Χειμώνα/ Καλοκαίρι και θα κάνουν τη διαφορά στο μακιγιάζ σου. Κι αν αναρωτιέσαι ποιο είναι το απόλυτο beauty εργαλείο στην επιχείρηση smokey eyes και γενικότερα σαγηνευτικό βλέμμα αυτή τη σεζόν (Φθινόπωρο/ Χειμώνα)... τότε οι παλέτες σκιών κατέχουν δικαίως την πρώτη θέση στη λίστα σου και φυσικά στο νεσεσέρ σου!


Ανεξάρτητα από το budget σου, λοιπόν, κάναμε την έρευνά μας και συγκεντρώσαμε τις παλέτες σκιών, που πραγματικά θα γίνουν ο απόλυτος σύμμαχός σου για ένα τέλειο φθινοπωρινό/ χειμερινό μακιγιάζ. Μάλιστα κάποιες από αυτές μόλις λανσαρίστηκαν ειδικά γι αυτή την περίοδο!

NYFW SS 2016 11


Άλλος ένας λόγος για να τις αποκτήσεις τώρα; Το δεκαήμερο προσφορών του Νοεμβρίου που σε προ(σ)καλεί να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου ή στην αγαπημένη σου αδελφή, στις φίλες σου, στη μαμά σου κλπ...


Δες παρακάτω αυτές που ξεχωρίσαμε...

skia eswteriki 01

1. Cool Dusk Eye Palette της Bobbi Brown Cosmetics : Από το πρωί έως το βράδυ, πέντε μοναδικές σκιές σε nude, λαμπερές και σκούρες αποχρώσεις θα γίνουν ο απόλυτος σύμμαχός σου για να πετύχεις το τέλειο μακιγιάζ ματιών.

2. The Rock Nudes Palette από την Maybelline New York αν θέλεις να δώσεις έναν πιο rock n roll αέρα στο μακιγιάζ σου αυτή τη σεζόν! Περιέχει όλες τις αποχρώσεις για να δημιουργήσεις ανατρεπτικά, rock μακιγιάζ και να κλέβεις την παράσταση!

3. Avon True Τετραπλή παλέτα σκιών στην απόχρωση Warm Sunrise από την Avon: Μπορεί να χωρέσει ακόμη και στο πιο μικρό νεσεσέρ σου και να προσφέρει άπειρους nude συνδυασμούς!

4. Η Couture Eyeshadow Palette από τη Φθινοπωρινή, limited edition συλλογή μακιγιάζ του οίκου YSL, Scandal Collection έρχεται να σε προ(σ)καλέσει να δοκιμάσεις και πιο τολμηρά χρώματα στο μακιγιάζ ματιών σου.

5. Η Lancôme ανανέωνει την παλέτα ματιών της προς τιμήν της Sonia Rykiel και δημιουργεί την Parisian Spirit που αποτελείται από ροζ και δαμασκηνί τόνους, που δε γίνεται να μην λατρέψεις!

skia eswteriki 02

6. MAC Nutcracker Sweet Smoky Eye : Η νέα παλέτα της MAC περιλαμβάνει εννέα σκιές ματιών από τις πιο smoky dark καφέ αποχρώσεις μέχρι και τις πιο ανοιχτές, ιδανικές για όλα τα looks

7. Smooth Eye Colour Quad στην απόχρωση Enchanting Fall 118 από τη φθινοπωρινή συλλογή μακιγιάζ του οίκου Dolce&Gabbana, Wild About Fall για να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και να τολμήσεις κάτι πιο wild στο μακιγιάζ σου!

8. Totally cute: Η ομορφότερη από τις παλέτες Tοο Faced με 9 εντελώς μοναδικές, νέες αποχρώσεις σε ουδέτερους τόνους για κάθε μέρα και φωτεινά χρώματα για ατελείωτες εμφανίσεις.

9. Estee Lauder x Victoria Beckham Eye Palette : Φυσικά, η συλλογή της Victoria Beckham δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει μία παλέτα σκιών. Σε 6 μοναδικές αποχρώσεις για να πετύχεις το πιο σαγηνευτικό smokey eye look!

10. Down to Earth Eye Shadow Glow Palette από τη The Body Shop με 8 εμπνευσμένες από τη φύση σκιές ματιών σε γήινες αποχρώσεις για να τονίσεις τη φυσική σου ομορφιά και το χρώμα των ματιών σου!

skia eswteriki 03

11. Nude tude - Παλέτα σκιών by The Balm (Make Me Up): 12 nude αποχρώσεις σε προκαλούν να παίξεις το παιχνίδι των χρωμάτων και των διαθέσεων με τις ατελείωτες επιλογές που σου χαρίζουν!

12. Palette Nude από τη L'Oréal Paris σου προσφέρει χιλιάδες πιθανούς, nude συνδυασμούς για το eye look σου εύκολα και γρήγορα...

13. Παλέτα Σκιών Tom Ford, Eye Color Duo AW16 Runway Collection (limited edition) για να δημιουργήσεις εντυπωσιακά makeup looks από το πρωί μέχρι το βράδυ.

14. Filter Palette - Vintage Effect Filter από τη Sephora. Για τους λάτρεις του vintage, η Sephora δημιούργησε μια παλέτα με 10 σκιές ματιών εμπνευσμένες αποκλειστικά από την δεκαετία του εβδομήντα.

15. Masterpiece Nude Palette από τη Max Factor στην απόχρωση Golden Nudes περιέχει από τις πιο ανοιχτές ως και τις πιο σκούρες αποχρώσεις που χρειάζεσαι για κάθε πρωινό και βραδινό look.

16. Η Les 4 Ombres , Candeur et Experience (268) από τη φθινοπωρινή συλλογή μακιγιάζ του οίκου Chanel, Le Rouge Collection No.1 σε προκαλεί να δοκιμάσεις την κόκκινη σκιά στο φθινοπωρινό/ χειμωνιάτικο μακιγιάζ σου!