Melania Trump: Τα μυστικά ομορφιάς της Πρώτης Κυρίας

Βιβή Αγγελάκη
Melania Trump: Τα  μυστικά ομορφιάς της Πρώτης Κυρίας

Ποιο είναι το # 1 μυστικό που κάνει την επιδερμίδα της να δείχνει τέλεια στο κόκκινο χαλί, το #makeup tip της, πώς φροντίζει την επιδερμίδα της και πολλά άλλα beauty tips!

Είναι 46 ετών, Σλοβένα στην καταγωγή, πρώην μοντέλο με αρκετές αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις στο βιογραφικό της και πλέον η Πρώτη Κυρία της Αμερικής. Αν και σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του συζύγου της, Donald Trump, διατηρούσε ένα πολύ διακριτικό προφίλ, η Melania Trump είναι έτοιμη να πρωταγωνιστήσει στα νέα τεκταινόμενα του Λευκού Οίκου και να σπάσει (ή όχι- ο χρόνος θα δείξει) τις όποιες νόρμες γύρω από το νέο της ρόλο. Διαθέτοντας τη δική της σειρά προϊόντων σώματος και έχοντας μία πάντοτε άψογη εμφάνιση, η νέα Κυρία της Αμερικής ένα είναι σίγουρο: έχει τα δικά της μυστικά ομορφιάς!

Σε παλαιότερες συνεντεύξεις της, όπως στο περιοδικό GQ , τον περασμένο Απρίλιο, η Melania αποκάλυψε μεταξύ άλλων (όπως η σχέση της με το σύζυγό της Donald Trump) τις καθημερινές της συνήθειες αλλά και πολλά beauty tips!

717897cc92871fe98ace5a41e1e72979


- Φροντίζει την επιδερμίδα της εκ των έσω : Άσκηση, ενυδάτωση και σωστή διατροφή!
Στη Νέα Υόρκη, η Melania ζούσε μία ήσυχη οικογενειακή ζωή και φρόντιζε πολύ το σώμα της: Συνήθιζε να περπατά με βαράκια ποδιών, έτρωγε επτά φρούτα την ημέρα και ενυδάτωνε την επιδερμίδα της. Μάλιστα, όσο αφορά τη διατροφή, όπως τονίζει η ίδια πρέπει να είναι πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, που με τη σειρά του είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και κάνουν θαύματα στην επιδερμίδα. Παράλληλα, η κατανάλωση νερού συμβάλλει στη σωστή ενυδάτωση.


- Ποτέ δεν θα τη δεις απεριποίητη
Από τα σχολικά της χρόνια, η Melania είχε πάντοτε μία άψογη εμφάνιση. Foundation, μάσκαρα, ρουζ, lip gloss, όλα στις σωστές ποσότητες πάνω στην επιδερμίδα της. Ακόμα και το καλοκαίρι, φρόντιζε να είναι τέλεια, κάθε μέρα.

melania trump 600x800


- Είναι ενάντια στο botox και στις πλαστικές επεμβάσεις γενικά
«Δεν έχω κάνει καμία αλλαγή» αναφέρει χαρακτηριστικά και συνεχίζει: «Αρκετοί λένε πως έχω κάνει πολλές επεμβάσεις στο πρόσωπό μου. Δεν έχω κάνει τίποτα! Ζω μία υγιή ζωή, και φροντίζω την επιδερμίδα και το σώμα μου. Είμαι κατά του botox και των επεμβάσεων. Νομίζω ότι βλάπτουν το πρόσωπό και καταστρέφουν τα νεύρα. Αυτό πιστεύω. Θέλω να γεράσω χαριτωμένα όπως η μαμά μου.»

landscape 1451924379 hbz melania trump 00 index


- Φροντίζει να κοιμάται αρκετά και νωρίς
Δεν ξενυχτάει και πέφτει νωρίς γα ύπνο. Με αυτόν τον τρόπο η επιδερμίδα της ξεκουράζεται και φαίνεται πολύ αναζωογονημένη.


-Λέει «ναι» στα σωστά προϊόντα, ανάλογα με τις κλιματολογικές συνθήκες
Σε παλαιότερη συνέντευξή της αποκαλύπτει πως όταν ήταν μοντέλο και ταξίδευε σε όλο τον κόσμο, χρησιμοποιούσε διαφορετικά skincare προϊόντα ανάλογα με τις κλιματολογικές συνθήκες, προκειμένου να διατηρεί την επιδερμίδα της ενυδατωμένη και υγιή.

RlNHU1oIQBJWX0sBURQEEgVCWU1BB1wZFQQ


- Η κρέμα σώματος είναι μόνο για το σώμα
Η Melania συμβουλεύει τις γυναίκες να μην χρησιμοποιούν την κρέμα σώματος στο πρόσωπό τους, καθώς μπορεί να την ερεθίσει.


- Το # 1 μυστικό που κάνει την επιδερμίδα της να δείχνει τέλεια στο κόκκινο χαλί
«Κάθε μέρα κάνω ένα smoothie με σπανάκι, σέλινο, μπανάνα, γιαούρτι, σμέουρα, και ωμέγα-3».


- Το # 1 tip στο μακιγιάζ
Η ίδια συμβουλεύει χαρακτηριστικά: «Ποτέ, να μη φοράς πολύ foundation γιατί σε μεγαλώνει.»