Ενυδάτωση, αντιγήρανση, αντηλιακή προστασία, λεπτόρρευστη υφή: Όλα σε μία κρέμα!

Βιβή Αγγελάκη
Ενυδάτωση, αντιγήρανση, αντηλιακή προστασία, λεπτόρρευστη υφή: Όλα σε μία κρέμα!

Η Olay Total Effects Featherweight Moisturizer SPF15 έχει όλα όσα χρειάζεται η επιδερμίδα σου!

Οι ανάγκες της επιδερμίδας μας πολλές και διαφορετικές! Το ίδιο και τα προϊόντα που κατά καιρούς αγοράζουμε και στο τέλος λόγω έλλειψης ελεύθερου χρόνου παύουμε να χρησιμοποιούμε. Γιατί η αλήθεια είναι πως, πόσα να προλάβεις όταν έχεις δέκα λεπτά για να ετοιμαστείς κάθε πρωί, πόσο μάλλον αν έχεις παιδιά;

Από την άλλη, ξέρεις πως μαγικά ραβδάκια δεν υπάρχουν που να προστατεύουν την επιδερμίδα σου από τον ήλιο, να την ενυδατώνουν βαθιά και να λειτουργήσουν ως ασπίδα προστασίας απέναντι στα σημάδια του χρόνου. Κι όμως, η νέα ενυδατική κρέμα Olay Total Effects Featherweight Moisturizer SPF15, μπορεί να στα παρέχει όλα αυτά συνδυάζοντας 7 αντιγηραντικές δράσεις σε 1 ενυδατική κρέμα που είναι ελαφριά σαν πούπουλο.

olay queen

Η Olay Total Effects απευθύνεται σε πολυάσχολες γυναίκες που θέλουν απλή, αλλά αποτελεσματική αντιγηραντική προστασία για την επιδερμίδα τους. Η εκπληκτικά ελαφριά- και καθόλου λιπαρή- υφή της, απορροφάται γρήγορα και δεν προκαλεί μαύρα στίγματα και σπυράκια, καθώς επιτρέπει στην επιδερμίδα να αναπνέει όλη τη διάρκεια της ημέρας. Επίσης, περιέχει δείκτη SPF15 για προστασία από τις βλαβερές υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου, ενώ χάρη στην τεχνολογία Olay SolaSheer, η υφή της κρέμας δεν κάνει την επιδερμίδα να κολλάει αφήνοντας μια ανάλαφρη αίσθηση, βοηθώντας έτσι στη μείωση της καθημερινής φθοράς που προκαλεί η υπεριώδης ακτινοβολία.

Αναλυτικότερα:
• Λειαίνει ορατά τις γραμμές και τις ρυτίδες
• Βοηθά την επιδερμίδα να παραμένει ενυδατωμένη
• Βελτιώνει το χρωματικό τόνο της επιδερμίδας
• Λειαίνει την εμφάνιση των πόρων
• Βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας
• Ενισχύει τη λάμψη της επιδερμίδας
• Ενυδατώνει και αποκαθιστά τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας

Κι αν αυτή δεν είναι η πιο γρήγορη και πρακτική λύση για να αντιμετωπίσεις τα 7 σημάδια της γήρανσης, τότε τι είναι; Με ένα κλικ εδώ μπορείς να δεις όλη τη "θαυματουργή" σειρά!