Τα top 10 beauty looks που ξεχωρίσαμε από τα φετινά Critics' Choice Awards!

Βιβή Αγγελάκη
Τα top 10 beauty looks που ξεχωρίσαμε από τα φετινά Critics' Choice Awards!

Πάρε ιδέες για τις δικές σου εμφανίσεις

Χθες βράδυ πραγματοποιήθηκε η 22η απονομή των Critic's Choice Awards στο Barker Hangar και για άλλη μία φορά αστέρες του Hollywood έδωσαν το λαμπερό παρών στο κόκκινο χαλί! Και κόκκινο χαλί σημαίνει λαμπερά looks, πράγμα που μεταφράζεται ενόψει Χριστουγέννων σε: ιδέες για το πώς θα κάνω τα μαλλιά και το μακιγιάζ μου τις επόμενες, γιορτινές μέρες!

Και κάπως έτσι συγκεντρώσαμε τις 10 stars που ξεχωρίσαμε για τα υπέροχα beauty looks τους!

Voila!

H Lily Collins προτίμησε ένα μονοχρωματικό κόκκινο makeup look, συνδυάζοντας άψογα τη ματ σκούρα κόκκινη σκιά στα μάτια της με αυτή στα χείλη της! Μην ξεχνάς εξάλλου, πως η κόκκινη σκιά είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις του φετινού Χειμώνα.

2bl

Allison Williams: Ανάδειξε τα πράσινα μάτια της με τον καλύτερο τρόπο! Συνδύασε ένα μπλε και πράσινο μολύβι, ενώ στην εσωτερική γωνία των ματιών προτίμησε μία μπεζ, shimmering σκιά, για να φωτίσει το βλέμμα της!

3bl

Η Emma Stone και Michelle Monaghan έμειναν πιστές στον all time classic beauty συνδυασμό: Έντονο κόκκινο κραγιόν και μαύρο eyeliner!

4bl
6bl

Bryce Dallas Howard: Μας δίνει την πιο εύκολη και πρακτική ιδέα για τα γιορτινά μας χτένισματα, το bubble ponytail!

7bl

Με επιμελώς ατημέλητο στυλ, η Jessica Biel έκλεψε τις εντυπώσεις με το σικάτο look της, αποδεικνύοντας στην πράξη τον κανόνα του Less is More!

djdghj

Δες τα υπόλοιπα looks στη gallery!