3 tips με το highlighter που πρέπει να ξέρεις για να δώσεις λάμψη στα ζυγωματικά σου!

Βιβή Αγγελάκη
3 tips με το highlighter που πρέπει να ξέρεις για να δώσεις λάμψη στα ζυγωματικά σου!

Και τα προϊόντα λάμψης για να πετύχεις ένα glow-y makeup look

Η λάμψη είναι απαραίτητο στοιχείο του γιορτινού μακιγιάζ και η τελική πινελιά που θα κάνει τη διαφορά στο beauty look μας. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο πως πολλά supermodels, stars του Hollywood και κορυφαίοι makeup artists ορκίζονται σε προϊόντα λάμψης , τα οποία τα βάζουν μέσα στο top 5 των must-have του νεσεσέρ τους. Και κάπως έτσι, συγκεντρώσαμε 3 super beauty tips για τις strobe-addicts (και όχι μόνο)!

hbz the list glowiest cheekbones 11 karlie kloss

Tip #1: Κάνε το σωστό layering στο μακιγιάζ σου!
Για να έχει μεγαλύτερη διάρκεια το μακιγιάζ σου και ειδικότερα η λάμψη στο πρόσωπό σου, φρόντισε να κάνεις το σωστό layering στα προϊόντα που εφαρμόζεις πριν τα προϊόντα λάμψης. Τουτέστιν, σε πολύ καλά ενυδατωμένη επιδερμίδα, άπλωσε αρχικά το primer, έπειτα το foundation και το ρουζ (προτίμησε ένα με κρεμώδη υφή) και τέλος πρόσθεσε ταμποναριστά το highlighter ψηλά στα ζυγωματικά σου!

hbz the list glowiest cheekbones 06 bella gigi

Tip #2: Ένα ίσον κανένα!
Ναι, μιλάμε για όλες αυτές τις περιπτώσεις που θέλεις να πετύχεις το τέλειο και έντονο αποτέλεσμα στα ζυγωματικά σου. Αντί να εφαρμόσεις ένα μόνο highlighter προτίμησε δύο- σε δύο διαφορετικές αποχρώσεις ή ακόμη και σε διαφορετικές υφές. Συνδύασε λοιπόν, είτε μία σαμπανιζέ απόχρωση με μία πιο ροζ-χρυσή, είτε εφάρμοσε πρώτα ένα προϊόν λάμψης σε πουδρέ υφή (πάλι σε σαμπανιζέ απόχρωση) και στη συνέχεια πέρασε ταμποναριστά ψηλά στα ζυγωματικά σου ένα σε κρεμώδη υφή σε μία ανοιχτή ροδακινί- απαλή ροζ απόχρωση.

jlo1


Tip #3: Τοποθέτησέ το στρατηγικά και βρες τον κατάλληλο σύμμαχο ...
Μπορεί το bronzer να ήταν από τα must-have καλλυντικά του καλοκαιρινού νεσεσέρ σου και να το λάτρεψες όσο κανένα άλλο, όμως (ξανά ΟΜΩΣ) αυτό δε σημαίνει πως θα πρέπει να το χρησιμοποιείς ασύστολα και αυτή την εποχή. Γιατί το καλοκαίρι μπορεί ο ήλιος να δικαιολογούσε το μαύρισμά σου, τώρα όμως το χειμώνα, τα πράγματα αλλάζουν... Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως πρέπει να το απορρίψεις τελείως από το λαμπερό μακιγιάζ σου! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να «ρουφήξεις» τα ζυγωματικά σου (fish face) και να κάνεις ένα τέλειο blending συνδυάζοντας το bronzer με προϊόντα λάμψης!