Χριστουγεννιάτικα δώρα ομορφιάς: 20 beauty sets που θα σε ενθουσιάσουν!

Βιβή Αγγελάκη
Χριστουγεννιάτικα δώρα ομορφιάς: 20 beauty sets που θα σε ενθουσιάσουν!

Και θα σε βγάλουν από τον κόπο να ψάχνεις για ώρες...

Και έρχεται η στιγμή που θα πρέπει να διαλέξεις δώρα για εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα- γιατί μην ξεχνάς πως Χριστούγεννα=δώρα! Και έρχεται (πάλι) η στιγμή που θα βρεθείς μπροστά σε κάθε λογής ράφια με αμέτρητα προϊόντα (άρα και αμέτρητες επιλογές). Και έρχεται (ξανά πάλι) η στιγμή που δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις! Κι όμως, αυτό εδώ το άρθρο έρχεται να βάλει λίγο τάξη στις σκέψεις και τα "θέλω" σου και να σου προτείνει 20 τέλεια beauty sets που θα ομορφύνουν τον ιδιοκτήτη τους!

Και γιατί beauty sets; Γιατί 1ον) εξοικονομείς χρόνο από τα να συνδυάζεις ένα- ένα προϊόν με κάποιο άλλο (π.χ μολύβι ματιών με μάσκαρα) 2ον) εξοικονομείς χρήματα γιατί σε πολλά από αυτά τα set το ένα προϊόν είναι δώρο και 3ον) πολλά από αυτά θα σε βάλουν σε x-mas mood και μόνο από τη συσκευασία τους!

Δες λοιπόν 20 τέλειες beauty επιλογές!

kolaz1

1. Cleria Beauty Gift Box της Pharmasept: Περιέχει τέσσερα προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από την καθημερινή περιποίησης μιας γυναίκας, όπως το iconic ξηρό πολυχρηστικό έλαιο Cleria Renewal Dry Oil με ενυδατικά και αντιγηραντικά συστατικά, την 24ωρη κρέμα προσώπου Lift Effect Cream για βαθιά ενυδατωμένη και σφριγηλή επιδερμίδα, την 24ωρη κρέμα ματιών Eye Perfection Cream που μειώνει τις ρυτίδες, τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες καθώς και ένα απίστευτο τονωτικό νερό ντεμακιγιάζ Refreshing Micellar Water με φυσικούς καθαριστικούς παράγοντες που καθαρίζει αποτελεσματικά πρόσωπο και μάτια, χωρίς να ερεθίζει.

2.The Thickening Set & The Favorite’s Set από τη Bumble & Bumble: Αυτά τα Χριστούγεννα, χάρισε μαγική λάμψη στα μαλλιά σου και εντυπωσιακά look! Αυτό το σετ περιλαμβάνει μερικά από τα αγαπημένα σου Bumble & Bumble προϊόντα όπως το Hairdresser’s Invisible Oil Primer, το Repair Blow Dry, το Dryspun Finish & το Pret a Powder, σε mini size για να μπορείς να τα πάρεις παντού!

3.MAC Nutcracker Sweet Plum Eye Bag: Ένα συμπληρωματικό σετ από cool δαμασκηνί αποχρώσεις για τα μάτια μέσα σε ένα στυλάτο τσαντάκι ντυμένο με παιχνιδιάρικο φούξια και burgundy σχέδιο με κεντήματα σε τόνους χρυσού! Περιέχει τα: Extra Dimension Eye Shadow, Technakohl Liner, Pro Longwear Paint Pot και την αγαπημένη False Lashes Mascara σε μαύρη απόχρωση.

4.YOTUEL Gift Box: Η premium ολοκληρωμένη σειρά λεύκανσης, προστασίας και φροντίδας της στοματικής υγιεινής που σχεδιάστηκε από τους οδοντιάτρους της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας δημιούργησε ένα Χριστουγεννιάτικο Gift Box που περιλαμβάνει μία λευκαντική πένα YOTUEL pen και δώρο μία καλλυντική οδοντόκρεμα YOTUEL all in one, για.. χαρούμενες ευχές, με το πιο λευκό και αστραφτερό χαμόγελο που θα συνοδεύσει τις λαμπερές σου εμφανίσεις!

kolaz2

1. Acqua Di Parma Iris Nobile Christmas X-Mas Set: Η ίριδα χαρίζει την μοναδικότητά της σε όσες γυναίκες θα κρατήσουν στα χέρια τους το σετ με το άρωμα , το αφρόλουτρο και την κρέμα σώματος, εμπνευσμένα από τη γυναικεία σειρά Iris Νοbile μέσα σε μια υπέροχη συσκευασία! Ένα κομψό, μωβ κουτί, στολισμένο στο μπροστινό μέρος με τον βασιλικό θυρεό σε βελούδινη υφή και παρόμοια απόχρωση και φινετσάτη σατέν κορδέλα στην κορυφή, με τυπωμένο το Iris Nobile σε χρυσή απόχρωση.

2.The Iconic Mini Collection της The Body Shop: Αν είσαι beauty junkie και λατρεύεις τα προϊόντα της The Body Shop, αυτό τo υπέροχο σετ δώρου είναι ο ιδανικός τρόπος να χαρίσεις τόσο στον εαυτό σου όσο και στα αγαπημένα σου πρόσωπα τα must-have από τις σειρές για την περιποίηση προσώπου και σώματος αλλά και από τις σειρές για το μπάνιο και το make up. Περιλαμβάνει τα: Shea Body Butter , Vitamin C Moisturiser, Fuji Green Tea™ Shower Gel, Strawberry Body Polish, Drops of Youth™ Concentrate, Lip & Cheek Stain 8ml in Pink Hibiscus και British Rose Hand Cream.

3. ΒΟP Lift Dynamic Xmas Set της Shiseido: Επίλεξε το ολοκληρωμένο σετ περιποίησης της επιδερμίδας και απόκτησε μια νέα ρουτίνα ομορφιάς! Με την αγορά της νέας κρέμας Bio-Performance Lift Dynamic Cream με μοναδικές ιδιότητες lifting, παίρνεις δώρο τoν ενεργοποιητή ομορφιάς Ultimune Power Infusing Concentrate για το πρόσωπο και τα μάτια, μαζί με την κρέμα ματιών Lift Dynamic Eye Cream και το νέο κόκκινο κραγιόν Rouge Rouge σε mini συσκευασία.

4.Kit Merry Kissmas της Too Faced: Για τους λάτρεις των κραγιόν και όχι μόνο! Τέσσερα από τα εμβληματικά κραγιόν Melted της Too Faced με ρευστή υφή, μεγάλη διάρκεια και σε διάφορες συνθέσεις: original, chocolat και mat. Καλύπτουν τα χείλη με έντονο χρώμα, ευχάριστα στην εφαρμογή- χάρη στο απλικατέρ εξαιρετικής ακρίβειας- για φιλιά κάτω από το γκι... Το κιτ περιλαμβάνει 2 εμβληματικές αποχρώσεις Melted: Chihuahua και Fig, μια απόχρωση Melted Chocolate Honey και ένα mini-Melted mat: Lady Balls.

kolaz3

1.Σετ Δώρου Premiere Luxe της Avon: Eίναι το τέλειο δώρο για τη γυναίκα που αγαπά την πολυτέλεια. Το σετ αυτό περιλαμβάνει ένα άρωμα σε Σπρέυ, το Μίνι Άρωμα PremierLuxe και τη Μάσκαρα Luxe Volume Extravagance (Black)! Τα αρώματα της Γαρδένια, του γιασεμιού, του sambac, της μανόλιας και της grandiflora θα σε ταξιδέψουν.

2.Girl-A-Rama της Benefit Cosmetics: Αυτό το συλλεκτικό κουτί έχει όλα όσα χρειάζεσαι για βελούδινη επιδερμίδα, καμπυλωτές βλεφαρίδες, ροδαλά μάγουλα και όχι μόνο... προκειμένου να είσαι όμορφη σε όλες τις γιορτινές selfies ! Το κιτ περιλαμβάνει: Κιτ μακιγιάζ για όλο το πρόσωπο «Gorgeous Galore»: They're Real! Duo ShadowBlender in Brazen Bronze (κανονικό μέγεθος), The POREfessional (μίνι μέγεθος), Benetint (μίνι μέγεθος), Roller lash (μίνι μέγεθος), CORalista / Rockateur in split pan, πινέλο πούδρας, αλλά και επώνυμες συμβουλές και τρικ!

3.Vichy Dercos Aminexil Clinical 5 Θεραπεία Τριχόπτωσης για Γυναίκες: Ένα πρόγραμμα κατά της τριχόπτωσης που συνδυάζει το Aminexil με 5 δραστικά συστατικά για ολοκληρωμένη δράση. Η τρίχα ενισχύεται από τη ρίζα, τα μαλλιά γίνονται πιο δυνατά και ανθεκτικά ενώ το τριχωτό της κεφαλής γίνεται πιο ανθεκτικό.

4.Winter Gift Box της Youth Lab. : Περιποίηση και αντιγήρανση σε ένα σετ που περιέχει τον κρεμο-ορό Restoring Serum και δώρο το γαλάκτωμα καθαρισμού Oxygen Cleansing Milk του αγαπημένου brand! Ανάκτησε τη λάμψη και τη νεανική όψη χάρη στα 3 πατενταρισμένα συμπλέγματα του Restoring Serum και καθάρισε σε βάθος την επιδερμίδα σου, ενισχύοντας παράλληλα την ενυδάτωση και τον φυσικό φραγμό της. Το καλύτερο; Θα το βρεις στην τιμή του ενός προϊόντος!

kolaz4

1.Πακέτο περιποίησης Prodigieux® της Nuxe: Αισθησιακή περιποίηση για πρόσωπο και σώμα με βάση το ανυπέρβλητο Huile Prodigieuse®. Αυτό το μοναδικό σετ φέρνει κοντά τα πιο ενδιαφέροντα μυστικά ομορφιάς (Crème Prodigieuse®, Αφρόλουτρο Prodigieux®) με το λατρεμένο Huile Prodigieuse®. Δίπλα στο εμβληματικό μπουκάλι στέκεται επάξια ένα κερί με το θρυλικό άρωμα του Huile Prodigieuse®, για να προσδώσει μια έξτρα δόση μαγείας στα Χριστούγεννά σας.

2.Darphin Stimulskin Plus Set: Η Darphin μαζί με τον αγαπημένο haute couture οίκο “À Paris Chez Antoinette Poisson”,δημιουργούν για τα Χριστούγεννα ένα ονειρεμένο και λαμπερό Χριστουγεννιάτικο πακέτο ομορφιάς, που περιλαμβάνει 3 iconic προϊόντα του brand: Multi-Corrective Divine Cream, Divine Eye Cream & 8 Flower Nectar.

3.Aromatics in Black X-mas Gift Set της Clinique: Ένα υπέροχο δώρο για κάθε γούστο με τα 3 top-seller της σειράς Aromatics in Black. Εκτός από το νέο άρωμα Aromatics in Black, στη συσκευασία περιλαμβάνεται μία body lotion &ένα body wash.

4. Korres Happy To Gift Black Sugar Oriental Lilly Violet Eau De Toilette & δώρο το Γαλάκτωμα Σώματος (Black Sugar Oriental Lilly Violet Body Milk): Η χαρακτηριστική αρωματική υπογραφή της Μαύρης Ζάχαρης προσδίδει μία διακριτική φρεσκάδα, την αίσθηση πούδρας του Oriental Lily και το ζωηρό, μεθυστικό χαρακτήρα της Βιολέτας και της Βανίλιας. Η αφετηρία είναι γλυκιά και σε περιμένει να την ανακαλύψεις!

kolaz5

1.Medisei Panthenol Extra Body Essentials: Το πακέτο καθαρισμού και εξειδικευμένης φροντίδας σώματος της Panthenol περιλαμβάνει 3 προϊόντα με ενυδατική πανθενόλη: Την Κρέμα σώματος που ενυδατώνει και επιταχύνει την ανάπλαση της επιδερμίδας (Panthenol Extra Cream), το απαλό καθαριστικό υγρό για το πρόσωπο, το σώμα και την ευαίσθητη περιοχή, χωρίς σαπούνι, αλκάλια, χρώματα και αλλεργιογόνα, με ήπια αντισηπτική δράση (Panthenol Mild Cleanser) και το γαλάκτωμα σώματος για κάθε δερματικό ερεθισμό με πανθενόλη και ουρία, που ενυδατώνει και επιταχύνει την ανάπλαση της επιδερμίδας (Panthenol Spray Body Lotion)

2. Layer Up Holiday Caviar Stick Eye Colour Collection της Laura Mercier: Συλλεκτικό σετ σκιών ματιών Caviar Stick σε 4 διαφορετικές αποχρώσεις (Rosegold, Amethyst, Aubergine, Tuxedo Caviar Stick Eye Colours) και σε μία super εορταστική συσκευασία. Σκιές σε μορφή liner, ιδανικές για εύκολο και τέλειο smoky look με αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας.

3.Apivita Queen Bee Περιποίηση Προσώπου για Ολιστική Αντιγήρανση: Στην ουσία αυτό το σετ περιποίησης προσώπου για ολιστική αντιγήρανση με φρέσκο ελληνικό βασιλικό πολτό και φυσικά δραστικά συστατικά περιέχει την Kρέμα Ημέρας Ελαφριάς Υφής και δώρο η Κρέμα Ματιών. Η σειρά QUEEN BEE αντιμετωπίζει με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο όλα τα σημάδια γήρανσης. Προσφέρει lifting effect, μείωση ρυτίδων, σύσφιγξη, λάμψη, ομοιόμορφο χρωματικό τόνο και πλούσια ενυδάτωση.

4.Χριστουγεννιάτικο σετ Roger&Gallet με 3 κρέμες χεριών: Φέτος, η Roger & Gallet δημιουργεί ένα ακόμη μοναδικό σετ με 3 κρέμες χεριών από τις σειρές Fleur de Figuier, Fleur D’ Osmanthus και Red Ginger, προσφέροντας σε όλες τις γυναίκες ενυδάτωση και απαλά χέρια!