Αυτό είναι το sparkly σφουγγαράκι μακιγιάζ που κάνει θραύση τελευταία στο Instagram !

Βιβή Αγγελάκη
Αυτό είναι το sparkly  σφουγγαράκι μακιγιάζ που κάνει θραύση τελευταία στο Instagram !

Και σου έχουμε όλες τις τελευταίες πληροφορίες...

Μετά το Silisponge, το μαλακό «σφουγγαράκι» από σιλικόνη που λάνσαραν τα Molly Cosmetics πριν κάμποσο καιρό, μία νέα, πιο glam εκδοχή ήρθε να προστεθεί στην κατηγορία «σφουγγαράκια μακιγιάζ» και να γίνει η νέα beauty μανία.

Πρόκειται για το Evie Blender, ένα σφουγγαράκι μακιγιάζ με αμυγδαλωτό σχήμα, κατασκευασμένο από σιλικόνη, που εξασφαλίζει τέλεια κάλυψη και -το τελειότερο- είναι καλυμμένο με glitter! Μάλιστα , όπως ισχυρίζεται η δημιουργός του και makeup artist, Angie Johnson, η ιδέα για το Evie Blender προήλθε μετά από αρκετούς πειραματισμούς με διάφορα σιλικονένια σφουγγαράκια στο μακιγιάζ.

15802693 1868265366793969 3783949312573046784 n


Επιπλέον, το σχήμα του (μοιάζει με δάκρυ), βοηθά στο να απλωθεί το foundation σωστά και ομοιόμορφα σε όλο το πρόσωπο. Με το πίσω, πιο φαρδύ μέρος μπορείς να το απλώσεις στα μάγουλα σου κλπ, ενώ με το πιο μυτερό να το εφαρμόσεις σε πιο «δύσκολες» περιοχές, όπως κάτω από τα μάτια ή την περιοχή γύρω από τη μύτη.

https://www.instagram.com/p/


Έχει ανάγλυφη επιφάνεια όπως ακριβώς ένα πραγματικό σφουγγάρι, αλλά δεν κρατά το μακιγιάζ, γεγονός που σημαίνει πως είναι εύκολο να ξεπλυθεί, ενώ δεν κρατά ίχνος μακιγιάζ (είναι σιλικονένιο). Παράλληλα, είναι υποαλλεργικό και όσες φορές και αν το πλύνεις δεν φθείρεται.

https://www.instagram.com/p/
https://www.instagram.com/p/


Όσο για την τιμή του, το sparkly αυτό σφουγγαράκι κοστίζει γύρω στα 28 δολάρια, ενώ δεν είναι διαθέσιμο ακόμη στην αγορά, για την ακρίβεια αναμένεται το Μάρτιο!

DPG Network