Tο ελιξίριο της απόλυτα νεανικής & λαμπερής επιδερμίδας από τη Roger&Gallet!

Βιβή Αγγελάκη
Tο ελιξίριο της απόλυτα νεανικής & λαμπερής επιδερμίδας από τη Roger&Gallet!

Ανακάλυψε τη νέα σειρά Aura Mirabilis

Η Roger&Gallet αναζητά πάντα την τελειότητα, υφές, αρώματα και φυσικά συστατικά με τα μέγιστα οφέλη για την υγεία και την επιδερμίδα. Με τη νέα σειρά Aura Mirabilis, την 1η φυτική φροντίδα προσώπου με 18 φαρμακευτικά βότανα και αποσταγμένα φυτά, η Roger&Gallet καταφέρνει να σαγηνέψει για άλλη μια φορά όλες τις γυναίκες που επιθυμούν υπέροχα νεανική επιδερμίδα και προϊόντα με φίνα αρώματα και μοναδική αποτελεσματικότητα.

Η σειρά Aura Mirabilis, αποτελούμενη από 4 ξεχωριστά προϊόντα (το πολύτιμο gel-oil καθαριστικό & μάσκα με έλαιο ηλιοτρόπιου,το beauty vinegar, με μηλόξυδο αραιωμένο σε υδατικό διάλυμα, τον αντιγηραντικό ορό σε 2 φάσεις και την εκπληκτικά αναζωογονητική κρέμα προσώπου) συνιστά μια ολοκληρωμένη φυσική συνταγή περιποίησης προσώπου, που όταν χρησιμοποιηθεί συνδυαστικά απελευθερώνει την αύρα της υπέροχης επιδερμίδας.

RogerGallet Aura Mirabilis Legendary Cream

Με 18 αποσταγμένα φαρμακευτικά βότανα & εκχύλισμα λευκού κρίνου, η κρέμα προσώπου Aura Mirabilis είναι το μυστικό για επιδερμίδα που ακτινοβολεί. Εμπνευσμένη από φυσικές θεραπευτικές συνταγές των μοναχών του 17ου αιώνα, η κρέμα προσώπου Aura Mirabilis δρα κατευθείαν στα αφυδατωμένα σημεία, επαναφέροντας τη φυσική λάμψη και την υγεία της επιδερμίδας. Οι ατέλειες και οι πρώτες ρυτίδες διορθώνονται, ενώ η επιδερμίδα απολαμβάνει μια μοναδική αίσθηση αναζωογόνησης. Κοστίζει 36 ευρώ.