Selena Gomez: Δεν την έχουμε ξαναδεί με τόσο κοντό καρέ!

Selena Gomez: Δεν την έχουμε ξαναδεί με τόσο κοντό καρέ!

Πιο όμορφη από ποτέ!

Μπορεί η Selena Gomez να έλειψε αρκετό διάστημα από το καλλιτεχνικό στερέωμα -μιας και οι σοβαροί λόγοι υγείας της την ανάγκασαν να νοσηλευτεί για λίγο καιρό-εδώ και ενάμιση μήνα όμως, η νεαρή star επέστρεψε και το comeback της ήταν πιο δυναμικό απ’ όσο θα περιμέναμε.

Κάπου στα μέσα Δεκέμβρη η όμορφη τραγουδίστρια εμφανίστηκε με νέο hairlook που πολύ μας άρεσε, μιας και αποφάσισε να αποχωριστεί τα μακριά μαλλιά της και να υιοθετήσει ένα μακρύ καρέ. Το αποτέλεσμα φυσικά ήταν υπέροχο και έδειχνε τη Selena πολύ μικρότερη από την ηλικία της.

3B74226900000578 0 image a 20 1481937356862

Φυσικά όλα αυτά έγιναν την προηγούμενη χρονιά (aka 2016), γιατί τώρα η 24χρονη star είπε να κάνει μία ακόμη αλλαγή και να ανανεωθεί τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά. Σου θυμίζουμε πως η Selena έχει πλέον σχέση με τον πρώην σύντροφο της Bella Hadid, The Weeknd και όπως φάνηκε στις φωτογραφίες ήταν κάτι παραπάνω από ευτυχισμένη.

Μετά από αυτή την αλλαγή λοιπόν, ήρθε και μία ακόμη, αυτή των μαλλιών της, μιας και αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της λίγο ακόμα, κάνοντας ένα κοντό καρέ (bob), το οποίο μας άρεσε πολύ.

Ο προσωπικός της hair stylist, Hung Vanngo, ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, που δείχνει την Selena Gomez με τα πιο κοντά μαλλιά που την έχουμε δει ποτέ. Απλά θεά!

https://www.instagram.com/p/