Melania Trump: Ο περίεργος λόγος που τα μαλλιά της είναι πάντοτε τα ίδια!

Melania Trump: Ο περίεργος λόγος που τα μαλλιά της είναι πάντοτε τα ίδια!

Τι αποκαλύπτει ο προσωπικός της hairstylist

Η Melania Trump ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που δεν τις έχουμε δει να πολυπειραματίζονται, όσο περνούν τα χρόνια, με το look τους. Πιστή στο smoky eye look και στο αλά Brigitte Bardot χτένισμά της, η Πρώτη Κυρία της Αμερικής φαίνεται να μην αλλάζει συχνά το signature beauty look της!

Κάνοντας focus στα μαλλιά της, τη βλέπουμε να προτιμά τις περισσότερες φορές να τα αφήνει λυτά στους ώμους, σε χαλαρά waves με χωρίστρα στη μέση, δίνοντας extra όγκο στην κορυφή. Γιατί, όμως, δεν αλλάζει χτένισμα; Τι είναι αυτό που την κρατά τόοοσο αφοσιωμένη εδώ και πάνω 10 χρόνια στο ίδιο hairlook;

image

Σε συνέντευξή του στο Yahoo Beauty, ο hairstylist της Πρώτης Κυρίας, Mordechai Alvow, αναφέρει το λόγο που το πρώην μοντέλο από την Σλοβενία δεν έχει καμία πρόθεση να αλλάξει το hairlook της μέχρι στιγμής.

980x

«Δεν πειράξαμε το hairlook της. Θέλαμε να είμαστε συνεπείς στο look που τόσα χρόνια ο κόσμος έχει συνδεθεί μαζί της» είπε ο Alvow και συνέχισε: «Όταν είσαι νέος στο κοινό και ξαφνικά εκτίθεσαι σε τόσο κόσμο , καλό θα ήταν να μένεις πιστός σε ένα signature look, να δίνεις μία αίσθηση σταθερότητας κάποιου είδους. Όταν τα μαλλιά σου, το hairlook είναι το ίδιο, τότε δημιουργείται μία μεγαλύτερη οικειότητα στους ανθρώπους για το πρόσωπό σου . Αισθάνονται σαν να σε γνωρίζουν καιρό, πιο άνετα».

8d41881593c4d378ab9469595d32c9e7

Όσο για το ποια είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να κάνεις τη μετάβαση σε κάτι διαφορετικό... «Μόλις καθιερωθείς στις συνειδήσεις του κόσμου και ο κόσμος ξέρει ποιος είσαι και τι αντιπροσωπεύεις, νομίζω, πως αυτή είναι η καταλληλότερη στιγμή για να δοκιμάσεις κάποια αλλαγή!»

Βέβαια, βλέποντας το look της ορκωμοσίας της αλλά και αυτό που ακολούθησε στο χορό μετά, η Melania μάλλον έκανε την ανατροπή ή μήπως θεωρεί πως έχει ήδη καθιερωθεί στη συνείδησή μας;