Olivia Palermo: Το trick του μακιγιάζ της που θέλουμε να υιοθετήσουμε asap!

Βιβή Αγγελάκη
Olivia Palermo: Το trick του μακιγιάζ της που θέλουμε να υιοθετήσουμε asap!

Η Olivia Palermo μας δίνει την τέλεια ιδέα για το αποψινό μακιγιάζ μας!

Εκτός από style gure, που ορίζει τις τάσεις της μόδας τόσο με τις street style όσο και red carpet εμφανίσεις της, η Olivia Palermo είναι ένα από τα αγαπημένα μας beauty icon. Λατρέυει το natural μακιγιάζ, αλλά αύτο δε σημαίνει πως δεν την έχουμε δει να πειραματίζεται με άλλα makeup trends, όπως για παράδειγμα το μπλε κραγιόν ή ακόμη πιο πρόσφατα, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι, το «Linerless Cat-Eye Look».

Κράτα σημειώσεις, λοιπόν, για το δεύτερο (aka Linerless Cat-Eye Look)...

olivia palermo

Ξεφεύγοντας από το κλασικό cat eye look, που το πετυχαίνουμε χρησιμοποιώντας eyeliner, το it-girl δημιούργησε ένα cat eye μόνο με σκιές ματιών! Και ναι, αυτός είναι ομολογουμένως, ο πιο εναλλακτικός αλλά και εύκολος- αν δεν έχεις σταθερό χέρι- τρόπος για να πετύχεις ένα γατίσιο βλέμμα!


Πώς θα το δημιουργήσεις; Το μόνο που χρειάζεσαι είναι δύο σκιές ματιών, μία σε ασημί μεταλλική απόχρωση και μία σε γκρι ή μαύρη. Άπλωσε τη μεταλλική σκιά σε όλο το καπάκι του πάνω βλεφάρου και στην κάτω γραμμή των βλεφαρίδων. Στη συνέχεια, βάλε την πιο σκούρα σκιά στις εξωτερικές γωνίες των δύο ματιών, «σβήνοντας» την προς τα έξω (δλδ προς την πλευρά των κροτάφων). Κάνε το απαραίτητο blending στις δύο σκιές ώστε να μην υπάρχουν έντονες γραμμές και ολοκλήρωσε το look περνώντας με μερικές στρώσεις μάσκαρα, δίνοντας έμφαση στις εξωτερικές γωνίες.

Είσαι έτοιμη!