Αν λατρεύεις τα beautyblender, τότε αυτό το νέο gadget θα σε ξετρελάνει

Αν λατρεύεις τα beautyblender, τότε αυτό το νέο gadget θα σε ξετρελάνει

Θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι σου..

Εδώ και μερικά χρόνια έχει κάνει δυναμικά την εμφάνισή του και έχει γίνει το αγαπημένο εργαλείο μακιγιάζ των makeup artists του Hollywood, των beauty vloggers αλλά και πολλών διάσημων κυριών.

Το Beautyblender ή αλλιώς το σφουγγαράκι σε σχήμα αυγού είναι αυτό το «μαγικό» beauty gadget, που μπορεί να καλύψει ομοιόμορφα την επιδερμίδα σου με make up, χωρίς να δημιουργεί δυσχρωμίες.

via GIPHY

Είναι το must κομμάτι που έχεις πάντα μέσα στο νεσεσέρ σου και δεν το αποχωρίζεσαι σχεδόν ποτέ. Τι γίνεται όμως όταν το αγαπημένο σου σφουγγαράκι λερώνεται εύκολα από τις επιφάνειες που το αφήνεις και απορροφά ένα σωρό πράγματα;

Θα σου πούμε εμείς. Ένας μικρός πανικός γιατί σκέψου πόσο μπορεί να επηρεαστεί η επιδερμίδα σου από τους διάφορους ρύπους. Ήρθε όμως ένα gadget, το οποίο αφενός θα γίνει η νέα σου λατρεία, αφετέρου θα το έχεις πάντα μαζί σου.

Πρόκειται για το Blenderelle, που είναι μία μεταλλική θήκη σε σχήμα αυγού -όπως ακριβώς το σφουγγαράκι σου- για να το αποθηκεύεις και να το προστατεύεις πάντα από όλα τα μικρόβια και τους ρύπους.