«Σκάνε» τα χείλη σου από το κρύο; Αυτά είναι τα καλύτερα lip balms της αγοράς!

Βιβή Αγγελάκη
«Σκάνε» τα χείλη σου από το κρύο; Αυτά είναι τα καλύτερα lip balms της αγοράς!

14+2 super επιλογές για κάθε budget!

Ιδιαίτερα τώρα το χειμώνα, τα χείλη μας χρειάζονται extra φροντίδα και περιποίηση, μιας και η επιδερμίδα τους είναι πολύ ευαίσθητη και επηρεάζεται από τις συνθήκες του περιβάλλοντος. Οι χαμηλές θερμοκρασίες, η απότομη εναλλαγή μεταξύ ζεστού και κρύου περιβάλλοντος, η έκθεσή μας στο ζεστό- ξηρό αέρα του air-condition αλλά και η λανθασμένη ή πολλες φορές ελλιπής περιποίησή τους, είναι μόνο μερικοί –αλλά ταυτόχρονα βασικοί- λόγοι που ευθύνται για τα «σκασμένα» χείλη μας.

skasmena xeilh 1

Βέβαια, τα ξηρά και αφυδατωμένα χείλη εκτός από θέμα υγείας, είναι θέμα αισθητικής και ομορφιάς, μιας και τα καλά ενυδατωμένα χείλη αφενός δείχνουν πιο ζουμερά ακόμη και χωρίς κραγιόν, αφετέρου λειτουργούν ως η ιδανική βάση για να εφαρμόσει σωστά και να έχει διάρκεια το κραγιόν μας!

Το βάλσαμο- σωτήρια λύση ακούει στο όνομα «lip balms»! Θρέφουν και ενυδατώνουν σε βάθος, προστατεύουν τη λεπτή επιδερμίδα των χειλιών από τις εξωτερικές, περιβαλλοντικές επιθέσεις και καταπραΰνουν.

eswteriko kragion 01
eswteriko kragion 02
eswteriko kragion 03

Και επειδή ένα ίσον κανένα... στην παραπάνω gallery θα δεις τακαλύτερα lip balms της αγοράς και θα βρεις την αφορμή που να βάλεις άλλο ένα στηνη τσάντα σου!

via GIPHY

Δες τα όλα αναλυτικά στην παραπάνω gallery!DPG Network